MICHAEL SCHUMACHER a ieşit din comă. Anunţ oficial în Bild: "A deschis ochii"

Publicat in International 16 Iunie 2014 770 ori
Google+ WhatsApp
MICHAEL SCHUMACHER a ieşit din comă. Anunţ oficial în Bild: "A deschis ochii"
MICHAEL SCHUMACHER a ieşit din comă. Anunţ oficial în Bild: "A deschis ochii"

MICHAEL SCHUMACHER a ieşit de la Terapie Intensivă. "Michael a părăsit spitalul din Grenoble pentru a-şi continuafaza de recuperare. Nu mai este în comă. Familia să vrea să mulţumească explicit doctorilor săi, asistentelor şi terapeuţilor, precum şi celor care l-au transporta de la locul  accidentului, care au făcut o treaba excelenţă în aceste luni", a spus Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a pilotului. 

 

Michael Schumacher, rănit grav într-un accident de schi în urmă cu cinci luni şi jumătate, a fost mutat de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble într-o sală de recuperare, a declarat purtătoarea de cuvânt a germanului, Sabine Kehm, conform presei germane. "Fostul pilot are momente mai mari de timp în care este conştient şi aude voci. Reabilitatarea este însă de durată, astfel că familia a cerut în continuare discreţie în legătură cu starea de sănătate a lui Schumacher".

 

"Asta înseamnă că Schumacher, în vârstă de 45 de ani, este în afara pericolului. Totuşi, nivelul progresului înregistrat de când medicii anunţau, acum patru luni, că începe procedura de revenire progresivă din coma indusă artificial, stârneşte întrebări", menţionează cotidianul spaniol.

 

În sala de recuperare, lui Schumacher i se va continua terapia pentru tonifiere musculară, dar medicii nu aşteaptă la o ameliorare semnificativă a stării germanului în scurt timp şi posibilităţile de recuperare totală sunt reduse, adaugă Marca.

 

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat de două ori la cap şi se află de de la sfârşitul lunii ianuarie în faza de revenire progresivă din comă.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.