A fost desfigurată cu acid sulfuric, dar 100 de operatii estetice au făcut-o să fie perfectă! Cum arată ACUM!

Publicat in International 10 Iunie 2014 5275 ori
Google+ WhatsApp
A fost desfigurată cu acid sulfuric, dar 100 de operatii estetice au făcut-o să fie perfectă! Cum arată ACUM!
A fost desfigurată cu acid sulfuric, dar 100 de operatii estetice au făcut-o să fie perfectă! Cum arată ACUM!

Katie Piper, o tânără in vârstă de 29 de ani din Marea Britanie, a reusit să-şi ia viaţa de la 0, după ce a fost stropită cu acid sulfuric.

 

 

 

Tânăra, de o frumusete rară, cunoscuse pe Facebook un băiat care s-a indrăgostit imediat de ea. Insă, după două săptămâni de când l-a cunoscut, Katie a decis să pună punct relatiei, deoarece a simtit că nu are nimic in comun cu individul respectiv.

"După două săptămâni, am început să mă gândesc dacă avem ceva în comun. Nu era cu adevărat persoana care am crezut că este. Şi atunci am încercat să dau înapoi", a povestit fata.

Nebun de gelozie si rănit in orgoliu, tânărul a sechestrat-o, a violat-o timp de opt ore si a amenintat-o cu moartea. Din fericire, fata, care era pe atunci fotomodel, a reusit să scape si s-a baricadat in apartamentul ei. După câteva zile insă, ea a fost atacata de un prieten de-al fostului ei iubit. Acesta i-a aruncat cu acid pe faţă, iar Katie a rămas desfigurată.

"Mă ardea, mă ardea foarte tare şi m-am gândit că poate aruncase cu un chibrit în mine. Simţeam durere şi arsuri din cap până în picioare. Simţeam că îmi cade faţa. Vederea a început să mi se deterioreze", a mai spus tânăra.

De atunci, viata tinerei s-a schimbat complet. Dorindu-si enorm să-şi refacă viata, Katie a făcut 100 de operatii estetice. Acum, la 5 ani de când a fost atacata, ea si-a reluat cariera si este, de asemenea, prezentatoare TV la un post din Marea Britanie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.