'Harry Potter' este PE MOARTE! La 24 de ani, CELEBRUL ACTOR suferă de o BOALĂ GRAVĂ....

Publicat in International 29 Mai 2014 2452 ori
Google+ WhatsApp
'Harry Potter' este PE MOARTE! La 24 de ani, CELEBRUL ACTOR suferă de o BOALĂ GRAVĂ....
'Harry Potter' este PE MOARTE! La 24 de ani, CELEBRUL ACTOR suferă de o BOALĂ GRAVĂ....

Când toată lumea credea că şi-a pus viaţa în ordine şi urmează să se căsătorească, actorul Daniel Radcliffe, supranumit “Harry Potter” datorită rolului care l-a făcut superstar, nu e deloc fericit. Fostul “vrăjitor”, care acum are 24 de ani, se luptă cu o boală care îi scurtează semnificativ viaţa.

 
 

După rolul micului vrăjitor Harry Potter, Daniel Radcliffe a mai jucat în doar câteva filme care nu au mai înregistrat succes şi, ca urmare, s-a reorientat către Broadway.

 

Frustrările au început să se acumuleze şi, nu de puţine ori, starul cu zeci de milioane de fani a fost surprins de paparazzi rupt de beat sau purtându-se ca un nebun.

 

Puţină lume ştia însă că acest comportament nu era urmarea eşecurilor, ci a supărării provocate de o suferinţă fizică.

 

Un faimos jurnalist a descoperit că Radcliffe suferă de o maladie gravă, neuromotorie, care degenerează şi care poate duce oricând la moarte: “Boala îi afectează creierul, dar şi funcţia motorie. Nu se poate nici încheia la şireturi. Organele cedează rând pe rând şi în orice clipă poate interveni acest blocaj”, susţine omul de presă.


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.