ASA CEVA NU! S-a filmat în timp ce a făcut AVORT şi a arătat asta TUTUROR ! VIDEO

Publicat in International 07 Mai 2014 1840 ori
Google+ WhatsApp
ASA CEVA NU! S-a filmat în timp ce a făcut AVORT şi a arătat asta TUTUROR ! VIDEO
ASA CEVA NU! S-a filmat în timp ce a făcut AVORT şi a arătat asta TUTUROR ! VIDEO

O tânără din Statele Unite ale Americii a şocat cu un filmuleţ postat pe Internet. Fata s-a înregistrat în timp ce era supusă unei intervenţii de întrerupere a sarcinii. Ea susţine că a dorit astfel să le arate femeilor care, dintr-un motiv sau altul sunt nevoite să recurgă la această operaţie, că procedura nu te schimbă ca om şi nu te face vinovat de nimic.

 


Emily Letts este o tânără din Statele Unite ale Americii care a fost recent supusă unei operaţii de întrerupere a sarcinii. Înainte să recurgă la această procedură, femeia a căutat pe internet filmuleţe care să îi arate ce presupune intervenţia, însă nu a găsit. Aşa că a decis să se înregistreze şi să posteze totul pe Youtube.

 

Aceasta este povestea mea. Este exlcusiv vorba despre mine. Nu pretind nici mai mult, nici mai puţin. Nu vorbesc în numele tuturor, pe această temă delicată, şi le respect părerile tuturor, atât timp cât nu le obligă pe altele să o facă sau nu. Am vrut să le arăt femeilor din toată lumea că nu este nimic periculos şi că nu au niciun motiv să se simtă speriate de această intevenţie. Am vrut să le spun povestea mea şi să le arăt că nu orice avort trebuie asociat cu o experienţă negativă", a scris Emily în filmuleţul de prezentare. 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.