Îţi aminteşti de ea? Uite cum arată "Esmeralda" acum, la 46 de ani. Poze aici

Publicat in International 26 Martie 2014 1354 ori
Google+ WhatsApp
Îţi aminteşti de ea? Uite cum arată "Esmeralda" acum, la 46 de ani. Poze aici
Îţi aminteşti de ea? Uite cum arată "Esmeralda" acum, la 46 de ani. Poze aici
Telenovela "Esmeralda", apărută în 1997, a adus-o în atenţia publicului şi a consacrat-o pe actriţa Leticia Calderon.
 
 
 
 
 
Telenovela "Esmeralda", difuzată şi în România la puţin timp de la lansare, a devenit repede unul dintre cele mai populare seriale din ţara noastră, mai ales că în acea perioadă telenovelele latino-americane nu erau atât de multe ca acum.
 
 
O ţară întreagă o urmărea cu sufletul la gură pe eroina principală a serialului, o fată săracă şi oarbă, interpretată de Leticia Calderon, care deşi născută într-o familie bogată ajunge să fie crescută de nişte oameni săraci, iar copilul acesteia îi ia locul moştenitoarei de drept.
 
 
 
Lucrurile se complită când cei do copii crescuţi în familii atât de diferite ajung să se cunoască şi să se îndrăgostească, trăind o poveste de iubire pusă la grele încercări.

 
 

Frumuseţea actriţei cu ochii verzi şi pătrunzători s-a păstrat şi peste timp, iar acum, la 46 de ani, cât are Leticia Calderon, vedeta este extrem de seducătoare.

Chiar dacă de-a lungul timpului a încercat look-uri diferite, "jucându-se" cu lungimea şi culoarea părului, toate acestea au avantajat-o şi au transformat-o într-un adevărat model pentru milioane de femei.

De altfel, chiar şi în ţara noastră, frumuseţea artistei a impresionat atât de tare, încât nu puţine mame au fost cele care şi-au botezat fetele "Esmeralda".

Jose Armando şi Esmeralda, interpreţii principali, s-au transformat de-a lungul timpului în adevărate simboluri ale serialelor latino-americane, iar carierel celor care le-au dat viaţă, Fernando Colunga şi Leticia Calderon,  au luat o amploare extraordinară după "Esmeralda", ei jucând mai apoi în câteva dintre cele mai cunoscute telenovele.

Leticia, de exemplu, a jucat în alte 21 de telenovele, cea mai recentă fiind "Dragoste şi luptă" (Amor Bravio), difuzată în 2012.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.