Tatuajele duse la extrem. Vezi cum arată cele mai în vârstă persoane tatuate pe TOT CORPUL

Publicat in International 03 Martie 2013 Actualizat: 03 Martie 2013 1186 ori
Google+ WhatsApp
Tatuajele duse la extrem. Vezi cum arată cele mai în vârstă persoane tatuate pe TOT CORPUL
Tatuajele duse la extrem. Vezi cum arată cele mai în vârstă persoane tatuate pe TOT CORPUL

Cu toate că alegerea unui tatuaj durează câteva minute, iar efectuare lui câteva ore, ele rezistă o viaţă întreagă. Dacă în tinereţe sunt considerate simboluri ale libertăţii, de multe ori, aceste desene permanente din piele ajung să fie regretate. Din fericire, nu este cazul persoanelor din imaginile de mai jos, aceştia fiind mândri de adevăratele opere de artă, care le-au fost alături de zeci de ani.

 

 

 

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au dorit să deseneze anumite simboluri sau cuvinte pe propriul corp. Dacă la început erau rudimentare, pe parcurs, pielea umană a devenit suprafaţa de lucru a multor artişti.

 

Fiind perceput ca un simbol al libertăţii, tatuajul a devenit o obişnuinţă. Cu toate acestea, anumite persoane au dus arta tatuajului la extrem, acoperindu-şi o mare parte din corp cu astfel de desene, potrivit Odee.com.

 

Isobel Varley, o femeie de 70 de ani, nu este interesată de părerile celor din jur, ea fiind considerată cea mai tatuată persoană în vârstă, cu o suprafaţă de 75% din corp acoperită.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.