Ea are 91 de ani și se iubește cu un tânăr de 31. Au făcut amor de nenumărate ori și vorbesc deschis despre asta

Publicat in International 06 Noiembrie 2019 Actualizat: 06 Noiembrie 2019 3337 ori
Google+ WhatsApp
Ea are 91 de ani și se iubește cu un tânăr de 31. Au făcut amor de nenumărate ori și vorbesc deschis despre asta
Ea are 91 de ani și se iubește cu un tânăr de 31. Au făcut amor de nenumărate ori și vorbesc deschis despre asta

Kyle Jones și Marjorie au vorbit deschis despre cum decurg partidele lor de amor și cum se simt într-o relație care nu este privită cu ochi buni de către cei din jur.

La 31 de ani, Kyle declară că nu a avut niciodată o relație cu o femeie de vârsta lui, ci că preferă ca partenera sa să fie mai trecută prin viață. Cei doi recunosc deschis că au o viață sexuală activă și că se abțin cu greu să nu facă amor în cele mai nebunești feluri.

Tânărul susține că este vorba doar de gusturi și că a avut relații cu femei, în medie, de 60-80 de ani. În pezent Kyle mai are, în acelși timp, și alte relații cu alte femei mult mai mari ca el. Cu toate că se vede cu Marjorie, el se declară singur și se întâlnește în mod regulat și cu alte cinci femei.

El a spus: „Poate că mi-ar plăcea să întâlnesc persoana potrivită și să mă stabilesc, dar știu că vor muri înaintea mea”.

În 2009 a cunoscut-o pe străbunica Marjorie în librăria unde lucra și i-a cerut numărul. Aceasta era singură de 37 de ani, de la despărțirea de tatăl celor șase copii ai săi. Marjorie a acceptat să meargă la o întâlnire. Astăzi ea declară fericită că: „Am fost foarte încântată când l-am întâlnit pe Kyle. E flatant că un tip atât de tânăr să îți facă curte. El e foarte drăguț. Câteodată am impresia că e fiul meu, până ajungem în pat. Acolo mă simț diferit”

Când vine vorba despre amor, femeia mărturisește că poartă lenjerie intimă sexy pentru a-și stârni partenerul.

Mama lui Kyle, Ceceila, spune că și-a dat seama că preferința fiilor ei pentru femeile în vârstă precum Marjorie este mai mult decât o fază trecătoare. Ea are 50 de ani și declară că nu este deranjată de parenerele fiului său.

„Cea mai frecventă critică pe care o aud este„ ești după bani ”sau„ ești după moștenire ”, spune Kyle.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.