Scrisoarea emoționantă lăsată de Edith Gonzalez fiicei sale înainte de a muri

Publicat in International 19 Iunie 2019 994 ori
Google+ WhatsApp
Scrisoarea emoționantă lăsată de Edith Gonzalez fiicei sale înainte de a muri
Scrisoarea emoționantă lăsată de Edith Gonzalez fiicei sale înainte de a muri

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, ca urmare a diagnosticului de cancer ovarian. Înainte de a trece în neființă, actrița de telenovele i-a scris o scrisoare emoționantă fiicei sale, Constanza, în vârstă de 14 ani.

 

 


Edith Gonzalez, conștientă fiind că moartea se apropie, dar mai ales anticipând durerea cumplită cu care se va confrunta micuța sa, i-a scris acesteia o scrisoare care avea să-i fie înmânată după înmormântarea sa. Regretata actriță își exprimă bucuria de a-i fi fost mamă și o încurajează pe drumul vieții, subliniind faptul că micuța are o personalitate puternică care o va ajuta să răzbească prin viață și să-și facă un nume, în pofida faimei pe care Edith i-a lăsat-o moștenire: „Într-o zi ţi-au anunţat venirea pe lume, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ţinut în braţe şi m-am gândit, fără să realizez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea modela.

Însă, încet-încet, m-ai învăţat că părinţii nu pot decât să spere a fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă care este viaţa. Nu, iubito, viaţa nu este grea, ci mai degrabă neruşinat de frumoasă. Tu eşti foarte determinată, deşteaptă şi generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă şi corectă. Constanza, eşti fetiţa mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, şi totuşi, fără dubii, eşti propria ta persoană. Eşti o copilă frumoasă. Pot doar să îţi mulţumesc că mi-ai permis să îţi fiu mamă şi să înţeleg, privindu-te, miracolul vieţii. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuţo!“. – i-a scris Edith Gonzalez fiicei sale. Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Și, iată că, în ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat, cancerul a învins-o în cele din urmă.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.