Ea este cea mai fertilă femeie din lume! Are 39 de ani şi 44 de copii

Publicat in International 17 Mai 2019 1087 ori
Google+ WhatsApp
Ea este cea mai fertilă femeie din lume! Are 39 de ani şi 44 de copii
Ea este cea mai fertilă femeie din lume! Are 39 de ani şi 44 de copii

Mariam Nabatanzi este din Uganda şi suferă de o boală rară. Până la 23 de ani avea deja 25 de copii, iar la 36 de ani avea deja 44 de copii, pe care îi creşte singură. În prezent, Mariam are 39 de ani şi este considerată cea mai fertilă femeie din lume.Marian Nabatanzi a şocat lumea medicală şi este considerată nu doar mamă-eroină, ci o femeie unică în lume. S-a măritat la 12 ani cu un bărbat de 40 şi până la 39 de ani, a născut trei perechi de cvadrupleţi, patru perechi de tripleţi şi şase perechi de gemeni.

 

 

Din păcate, soţul a părăsit-o în urmă cu trei ani şi acum îi creşte singură pe cei 44 de copii.

La 13 ani, Mariam avea deja prima pereche de gemeni. Viaţa ei a fost o tragedie, deoarece a locuit cu bebeluşii în condiţii inumane, înconjurată de câmpurile de cafea.

Din cauza unor probleme grave la ovare, femeia a fost sfătuită să facă mulţi copii şi să evite anticoncepţionalele. Cu atâtea guri de hrănit, femeia a lucrat în toate domeniile, pentru a-şi asigura pâinea, fiind coafeză şi chiar decorator, scrie mirror.co.uk.Mariam adună acum fier vechi, face gin după metode tradiţionale şi vinde medicamente naturale.

Banii sunt folosiţi pentru hrana familiei ei uriaşe, medicamente, haine şi taxele de şcolarizare, deoarece vrea ca micuţii să aibă o şansă în viaţă, citează descopera.ro.

Foto: www.mirror.co.uk

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.