Lady Gaga rupe tăcerea despre relaţia ei cu Bradley Cooper

Publicat in International 02 Martie 2019 1429 ori
Google+ WhatsApp
Lady Gaga rupe tăcerea despre relaţia ei cu Bradley Cooper
Lady Gaga rupe tăcerea despre relaţia ei cu Bradley Cooper

Invitată la o emisiune televizată, artista a demontat toate zvonurile privind idila ei cu actorul american. Lady Gaga a povestit cu detalii felul în care Bradley Cooper a plănuit fiecare moment de la Premiile Oscar.

Interpretarea melodiei "Shallow" a fost unul din cele mai apreciate momente de le Premiile Oscar. Premiată cu o statuetă de aur, piesa conturează povestea de dragoste dintre pesoanjele jucate de Lady Gaga şi Bradley Cooper în filmul "A Star Is Born". Iar în ciuda zvonurilor care au făcut înconjurul lumii, chimia dintre cei doi nu este altceva decât un spectacol de actorie.

Lady Gaga: Publicul a văzut iubire! Dar ghiciţi ce? Asta am vrut să vedeţi. Adică este vorba de o piesă de dragoste, "Shallow". Filmul "A Star Is Born" este o poveste de dragoste!

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Lady Gaga a demontat toate speculaţiile din presă şi din mediul online. Vedeta a declarat că a muncit din greu pentru momentul magic de la Premiile Oscar iar fiecare detaliu a fost plănuit la milimetru de către Bradley Cooper - care este totodată regizorul filmului "A Star Is Born".

Lady Gaga: Tot ce aţi văzut, felul în care filmat, felul în care este împins pianul pe scenă, felul în care îl aranjează şi felul în care noi urcăm pe scenă, fără nicio introducere, totul a fost regizat de el.

Lady Gaga a vorbit şi de colaborarea ei cu Tony Bennett. A mărturisit că meseria ei de artistă a fost cea care a obligat-o să fie apropiată de el timp de 3 ani. Însă totul a fost un spectacol bine pus în scenă. Nicidecum o poveste de dragoste. Mai ales că Tony Bennett are 92 de ani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.