A renunțat definitiv la fast-food și a slăbit 136 de kilograme

Publicat in International 07 Noiembrie 2018 774 ori
Google+ WhatsApp
A renunțat definitiv la fast-food și a slăbit 136 de kilograme
A renunțat definitiv la fast-food și a slăbit 136 de kilograme

Era clientă fidelă a fast food-urilor, însă a renunțat la alimentele la care nu credea că va renunța vreodată. A dus o luptă constantă cu kilogramele în plus, dar acum merită să fie o lecție pentru toți împătimiții de alimente nesănătoase.

 

 

 

“Am fost grasă întreaga mea viață, dar sincer, nu mi-am dat seama cât de rău arăt până când nu am pierdut din greutate. Cel mai mult am cântărit 485 de kilograme și mâncam cel puțin 6.000 de calorii pe zi. Gătitul acasă era ceva neobișnuit pentru mine, iar de legume nici nu mai pomenesc… Mâncam de mai multe ori pe zi, iar majoritatea meselor erau alcătuite din alimente de tip fast-food.Da, 6.000 de calorii pe zi sună foarte mult, dar nu cred că exagerez: sandwich-urile rapide la micul-dejun, urmate de tacos la masa de prânz (și multă apă minerală). La cina puteam să mănânc cu ușurință o pizza, împreună cu pâine, biscuiți și multă apă minerală.

La 1 ianuarie 2016, soțul meu și cu mine am făcut rezoluții pentru a schimba stilul nostru de viață nesănătoasă
Pentru a mă ajuta să-mi ating scopul, cel mai bun prieten al meu a provocat 30 de zile de gătit pentru mine (fără să mănânc mâncarea), excluzând alcoolul și apa minerală – exact opusul a ceea ce făceam înainte. M-am gândit că am nevoie de tot ajutorul pe care îl puteam obține, așa că am acceptat.
Până la sfârșitul acelei luni, am realizat fiecare gol pe care mi-l umpluse. M-a învățat să gătesc, învățam să numărăm calorii cu MyFitnessPal, mergeam la sală și făceam progrese folosind o bicicletă eliptică.

În timp ce pierdeam vizibil câteva kilograme, cel mai important progres a fost că am devenit dependentă de noua mea rutină, una sănătoasă.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.