SOC în showbiz! Un artist celebru A MURIT într-un cumplit ACCIDENT de mașină!

Publicat in International 03 Octombrie 2018 459 ori
Google+ WhatsApp
SOC în showbiz! Un artist celebru A MURIT într-un cumplit ACCIDENT de mașină!
SOC în showbiz! Un artist celebru A MURIT într-un cumplit ACCIDENT de mașină!

Celebrul violonist Bala Bhaskar a murit la numai 40 de ani, în urma unui cumplit accident de mașină, pe care l-a suferit luna trecută. Deși medicii s-au luptat în fiecare zi să-l salveze, trupul acestuia a cedat. 

Bala Bhaskarcelebrul violonist de numai 40 de ani din India s-a stins din viață, în urma unui accident de mașină, suferit luna trecută. Acesta a fost în stare critică și medicii s-au luptat foarte mult să-l salveze, însă fără niciun rezultat. Acum, la o lună de la producerea accidentului, organismul violonistului a cedat și a murit. Totul este cu atât mai tragic cu cât în accidentul produs a murit pe loc fiica sa, de numai doi ani, iar soția lui, Lakshmi, a suferit răni grave. 

În momentul producerii accidentului, atât Bala Bhaskar cât și fiica și soția lui se întorceau de la un eclebru templu din India, acolo unde fuseseră pentru a se ruga. Autoturismul în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un pom. Masina era condusă de prietenul lui Bhaskar, Arjun, care a fost și el rănit.

Bala Bhaskar a compus muzică pentru cel puțin trei filme și a lansat câteva albume muzicale.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office