Cât de fericiți erau în vacanță și cât de prăbușită e Andreea Bălan azi. S-a întors de câteva ore în România, dar nu a mai suportat și a făcut totul public: "în mod subit și brusc..." Ce poveste încâlcită! :( Acum toți au aflat adevărul..

Publicat in Local 29 Iunie 2017 2399 ori
Google+ WhatsApp
Cât de fericiți erau în vacanță și cât de prăbușită e Andreea Bălan azi. S-a întors de câteva ore în România, dar nu a mai suportat și a făcut totul public: "în mod subit și brusc..."  Ce poveste încâlcită! :( Acum toți au aflat adevărul..
Cât de fericiți erau în vacanță și cât de prăbușită e Andreea Bălan azi. S-a întors de câteva ore în România, dar nu a mai suportat și a făcut totul public: "în mod subit și brusc..." Ce poveste încâlcită! :( Acum toți au aflat adevărul..

Andreea Bălan și-a vărsat of-ul. Artista a spus ce i s-a întâmplat și ce a deranjat-o.

Andreea Bălan este foarte ambițioasă și extrem de atentă la fiecare detaliu din show-urile pe care le oferă fanilor săi în spectacole.

Artista, care recent a făcut dezvăluiri despre soțul ei, actorul George Burcea, și-a deschis sufletul și a povestit ce anume a deranjat-o la o filmare.
Andreea Bălan, care își dorește și cel de-al doilea copil, a spus ce are pe suflet într-o postare pe blogul său.
Andreea Bălan și-a vărsat of-ul. „Mă frustrez… mă frustrez”

„M-am întors azi noapte din vacanță cu bateriile încărcate și plină de energie pentru a face lucruri noi și interesante.
A devenit un obicei că la 3 – 4 luni să plec undeva deoarece mă epuizez fizic și psihic și am nevoie de o pauză că să mă detașez total, să relativizez și să revin cu forțe noi ca să o iau de la capăt.

Azi, în mod subit și brusc mi-a pierit energia și cheful acumulate în vacanță pentru că m-a lovit mediocritatea românească.
Cam 50 % din filmările în care eu apar la tv, fie că performez, jurizez sau concurez, nu îmi plac din diferite motive. În cele mai multe cazuri, nu îmi place montajul la filmările în direct.

Eu am un motto “Nu contează să apari, contează ce faci și ce spui când apari”.

Multă lume apare la tv, dar puțini sunt cei care chiar au ceva de spus sau de arătat.

Și ce te faci când tu ai de arătat niște chestii spectaculoase și niște oameni neprofesioniști nu le arată, nu le filmează, nu le montează în timp real că publicul să le vadă.

Cred că a devenit un trade mark al meu acea priză spectaculoasă în care Petrișor mă învârte pe gâtul său fără mâini. E… că eu să stau planșă acolo, întinsă dreaptă, trebuie că el să se învârtă cu o anumită viteză că forță de centrifugare să mă ajute să stau pe gâtul sau fără ca el să mă țină.

Acea viteză este atât de mare încât simt cum mi se întunecă privirea timp de 3 secunde și simt în creier furnicături. Adică, este foarte greu ceea ce fac, uneori dureros, deși pare foarte ușor.

Și atunci când cobor din priză, mă țin 3 secunde de Petrișor (asta nu se vede), pentru că am nevoie că să îmi revin din acele furnicături și aștept să îmi revină vederea clară. Uneori durează 2 secunde, alte ori 5,6.

Cum ar trebui să mă simt eu, când Petrișor mă învârte, mi se întunecă privirea, simt înțepături în cap și această mișcare, priză, acrobație, nu se vede pe tv, deoarece cel de la montaj taie pe niște domnișoare în costume de baie și pe tv timp de 20 de secunde fix cât mă chinui eu acolo, oarbă și cu înțepături, pe tv apar chiloți și sutiene făcând NIMIC.

Păi mă frustrez… mă frustrez și nu pentru că eu vreau moț să mă văd mereu la tv, ci pentru că m-am agitat degeaba.

Nu mai bine nu o făceam și nu mă mai durea nimic, capul, ochii…Dacă stăteam potolită, dansam mediocru, nu m-ar mai fi deranjat decorul arătat la tv.

Nu mai vorbim de dansul pe tocuri, în căldură, cu soarele în ochi, pe tot felul de suprafețe deloc bune de dansat. Când mi se întâmplă astfel de experiențe, nu îmi zic decât “Ce bine era în vacantă” și caut să plec iar. E foarte foarte greu să găsești motivație să faci, să mergi, să apari când se întâmplă tot felul de chestii. Asemănător s-a întâmplat acum 2 săptămâni când am participat la un concert foarte mare în Constanța și la probele de sunet și în show s-a auzit impecabil, iar pe tv foarte foarte prost.

De asemenea în filmare nu se înțelege nimic din show.

Întrebarea este, devin eu mediocră ca să nu mă mai enervez sau fac în continuare lucruri peste medie și sper că oamenii din producțiile tv să evolueze.

Nu înțeleg delăsarea și neprofesionalismul care ne înconjoară. Dacă ar fi un pic atenți, filmările ar fi mai bune, s-ar auzi mai bine, s-ar pune în valoare artistul (asta dacă face ceva).

Nu înțeleg zicala “Merge și asa”.

Nu nu merge și așa, pentru că d-aia sunt oameni de succes și oameni mediocri. Pentru că unii oameni vor mai mult de la ei, de la viață și vor să evolueze constant.

Eu sunt un astfel de om și încerc să mă autodepășesc dar e al naibii de greu să nu îmi pierd motivația când mă lovesc de mediocritatea românească”, a afirmat Andreea Bălan.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.