Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 420
Marti, 11 Septembrie 2012 13:54

Prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani, in Prahova

Scris de  Administrator

Vremea se mai răcește, iar temeparturile vor fi unele normale pentru această perioadă din an, se arată în prognoza meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru următoarele două săptămâni (11 septembrie - 24 septembrie).



În MUNTENIA, vremea se va încălzi ușor în primele zile, când maximele termice se vor situa, în medie, în jurul a 28 de grade, iar minimele vor depăși 14 grade. Va urma o scădere a temperaturilor, mai accentuată la valorile minime. Spre sfârșitul intervalului, regimul termic va fi normal pentru a doua parte a lunii septembrie.
Sunt de așteptat ploi de scută durată între 15 și 17 septembrie, iar în rest probabilitatea de ploaie va fi extrem de redusă.
Citit de 962 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite