Daniel Niculae, presedintele UNPR Prahova: "Am discutat cu Andrei Volosevici despre administratie"

Publicat in Interviul saptamanii 28 Octombrie 2013 Actualizat: 28 Octombrie 2013 3043 ori
Google+ WhatsApp
Daniel Niculae, presedintele UNPR Prahova: "Am discutat cu Andrei Volosevici despre administratie"
Daniel Niculae, presedintele UNPR Prahova: "Am discutat cu Andrei Volosevici despre administratie"

Vă mai amintiţi de UNPR? E acea formaţiune politică ai cărei membri vorbesc peste tot despre interesul naţional. Preşedintele UNPR Prahova, Daniel Niculae, ne spune, într-un interviu acordat PH-online, că (în ciuda aparenţelor- n.r.!) partidul este vizibil pe scena politică românească. De asemenea, el ne lămureşte cu privire la fuziunea cu PSD şi la zvonurile privind trecerea lui Andrei Volosevici în barca progresiştilor.

 

 

Ph-online: Mai există UNPR?

 

Daniel Niculae: Da, exista. Altfel cred ca nu mai avea loc acest interviu.

 

Ph-online.ro: Vizibilitatea partidului este, în ultima vreme, destul de scăzută. Daţi impresia că v-aţi topit…

 

Daniel Niculae: Vizibiliatatea UNPR nu este deloc scazuta. UNPR a deschis deja al doilea mare capitol al existentei sale. Am trecut cu succes prin proba de foc a alegerilor locale si parlamentare. Insa drumul nostru este de departe de a fi incheiat. Avem menirea si capacitatea de a creste in continuare. Avem datoria de a duce mai departe mesajul nostru de centru stanga, axat pe interes national si dialog social. Trebuie sa ne facem datoria la guvernare prin proiecte proprii, gandite in interiorul UNPR, de specialistii nostri.

 

Ph-online: Când credeţi că va avea loc fuziunea cu PSD? Sunteţi pregătiţi pentru această mişcare sau credeţi că nu e încă momentul?

 

Daniel Niculae: Fuziunea cu PSD nu o sa se faca. Vom ramane partid de sine statator. Vom participa impreuna la alegerile viitoare, incepand cu europarlamentarele in cadrul ACS.

 

Ph-online: Cum aţi defini, în acest moment, locul şi rolul UNPR pe scena politică românească?

 

Daniel Niculae: In acest moment suntem parteneri loiali in Alianta de Centru Stanga  pe care o avem cu Partidul Social Democrat si in USL. Aceasta nu inseamna ca renuntam sa mai elaboram proiecte sau ca abandonam propriile opuni pe subiecte majore. Dimpotriva, este dreptul si obligatia noastra sa ducem mai departe ceea ce am inceput si sa ne facem datoria fata de cei care au avut incredere in noi.

 

Ph-online: În perioada de început, progresiştii vorbeau peste tot de interesul naţional. La ce cote mai este el acum?

 

Daniel Niculae: Referitor la acest aspect as vrea sa intaresc ideea ca cei doi piloni de baza ai UNPR sunt : Stabilitatea si Interesul National. Cota la care se afla acum interesul national se poate vedea foarte bine, am fost urmati de toti oamenii politici romani care se folosesc cu mandrie de Interesul National cu orice prilej.

 

Ph-online: Cu ce se poate ”lăuda” acum UNPR Prahova?

 

Daniel Niculae: UNPR Prahova are o activitate intensa si plina de dinamica. Avem diverse actiuni cum este cea desfasurata de Organizatia municipala Ploiesti cu strangerile de semnaturi " Ploiesti capitala de regiune"; dar in aceasta perioada, ca si toate celelalte partide politice, suntem in plina campanie de intarire a randurilor prin noi membri. 

 

Ph-online: Ce părere aveţi despre cochetăria dintre PP-DD şi PSD, în Prahova, mai ales după ce PP-DD a pierdut doi parlamentari în favoarea Puterii? 

 

Daniel Niculae: Sunt lucruri firesti ce nu cred ca poarta vreo umbra de comentarii negative. Comunicarile intre partide trebuie sa existe si nu sunt deloc anormale atata timp cat in urma acestor discutii primeaza interesul cetateanului.

 

Ph-online: Cum comentaţi zvonurile potrivit cărora fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, ar urma să intre în UNPR?

 

Daniel Niculae: Comentariile pe baza unor zvonuri ne pot arunca uneori in derizoriu daca nu avem un suport real. Drept urmare, ma abtin sa fac comentarii pe aceasta tema.

 

Ph-online: Aţi spus, la un moment dat, în presă, că aţi discutat cu Andrei Volosevici ”ca doi oameni politici”. Despre ce aţi discutat?

 

Daniel Niculae: Da, am discutat cu Andrei Volosevici despre administratie. 

 

Ph-online: Cum va ”juca” UNPR în alegeri? Ce veţi cere, ce aşteptări aveţi?

 

Daniel Niculae: UNPR va candida impreuna cu PSD in cadrul Aliantei de Centru Stanga. De cerut, consider ca prin parteneriatul strategic dintre formatiunea noastra si Partidul Social Democrat lucrurile sunt foarte bine conturate. Legat de asteptari, intotdeauna am considerat ca este bine sa lasam faptele sa vorbeasca.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.