Deputatul Bogdan Toader, catre conducerea CJ Prahova si a Primariei Ploiesti: Fara o colaborare intre aceste institutii, de pierdut au doar ploiestenii!

Publicat in Interviul saptamanii 06 Iulie 2022 257 ori
Google+ WhatsApp
Deputatul Bogdan Toader, catre conducerea CJ Prahova si a Primariei Ploiesti: Fara o colaborare intre aceste institutii, de pierdut au doar ploiestenii!
Deputatul Bogdan Toader, catre conducerea CJ Prahova si a Primariei Ploiesti: Fara o colaborare intre aceste institutii, de pierdut au doar ploiestenii!

Deputatul PSD Prahova si liderul organizatiei judetene a partidului, Bogdan Toader, a intervenit in problema aflata in atentia opiniei publice in ultimele zile si anume construirea unui nou spital in Ploiesti.

 

Potrivit lui Toader, CJ Prahova si Primaria Ploiesti ar avea proiecte separate pentru realizarea acestui obiectiv, insa fara o colaborare interinstitutionala, cel mai probabil lucrurile vor ramane la stadiul de promisiune, iar cei care vor avea de pierdut vor fi ploiestenii.

Iata ce spune deputatul:

"Un nou spital la Ploiești, vis sau realitate?

Avem următoarea situație: Consiliul Județean Prahova și Primăria Ploiești au anunțat că intenționează să construiască - fiecare în parte - câte un spital. Răfuiala tot mai aprinsă dintre președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu (care îi are aliați pe consilierii locali ai PNL) și primarul Andrei Volosevici a generat promovarea a două proiecte aproape simultan.

Și au plecat. Fiecare pe drumul lui. Volosevici, printr-o colaborare cu Banca Mondială, a propus un Spital Municipal de Urgență, care să reunească actualul Schuller și Pediatria. Consultanța acordată de Banca Mondială pentru acest proiect poate însemna că această inițiativă ar putea fi una câștigătoare. Așteptăm rezultatele colaborării dintre municipalitate și specialiștii BM și demararea procedurilor pentru licitații. În plus, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a venit la Ploiești și și-a exprimat susținerea pentru proiectul construirii spitalului municipal, apreciind chiar că proiectul propus de primarul Ploieştiului ar putea să fie un model în ceea ce priveşte dezvoltarea asistenţei medicale în marile oraşe din România.

O soluție ar fi să se lase deoparte divergențele și răfuielile politice. Ploieștenii nu vor să asiste la o continuă gâlceavă, ci așteaptă construirea unui spital nou în oraș. Sperăm ca toți consilierii locali și cei județeni să susțină acest proiect!

Fără colaborare între conducerile celor două instituții, singurii care vor avea de pierdut vor fi cetățenii. Iar de câștigat, nu va câștiga, cu siguranță, nimeni!", ne-a declarat Bogdan Toader, deputat PSD PRAHOVA.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.