CONVERSATII BOMBA intre o tipa de 38 de ani si un pustan de 19! Vezi cum il roaga sa se culce cu ea Fiica ei lucreaza la un restaurant din Ploiesti!

Publicat in Gossip Ploiesti 19 Februarie 2018 Actualizat: 19 Februarie 2018 10693 ori
Google+ WhatsApp
CONVERSATII BOMBA intre o tipa de 38 de ani si un pustan de 19! Vezi cum il roaga sa se culce cu ea Fiica ei lucreaza la un restaurant din Ploiesti!

"Aceasta femeie are 38 de ani și după câte se vede vrea sex de la un copil de 19 ani și fata ei lucrează într-un Mc la nord, femeia asta sta in Valea Călugărească și lucrează la Urlați la DNG la Shamisen", scrie un cititor care ne-a trimis la redactie si capturile dupa conversatiile dintre cei doi.

 

In discutiile lor, femeia ii spune tanarului ca diferenta de varsta dintre ei este mare, insa asta nu a impiedicat-o sa mearga mai departe cu propunerile indecente.

Mai mult, limbajul acesteia este tipic damelor de companie sau pustoaicelor fara experienta care incearca sa impresioneze. Din conversatia celor doi reiese ca femeia este si casatorita.

"Nu m-a batut niciodata, nu e violent", isi caracterizeaza ea sotul, atunci cand tanarul cu care sta de vorba aduce vorba despre barbatul femeii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office