Ce fac ploiestencele dupa ce termina liceul? VIDEOCHAT IN GRUP!!! Poze 18+

Publicat in Gossip Ploiesti 22 Iunie 2017 9794 ori
Google+ WhatsApp

In timp ce unele fete incep sa-si organizeze viitorul odata cu examenele de Bacalaureat si Admitere la Facultate, altele nici macar nu iau in calcul sa-si continue studiile, considerand ca 12 clase sunt suficiente!

 

Este cazul si Iuliei C., o ploiesteanca fara inhibitii, care, daca judecam dupa capturile din galeria foto, a ales drumul cel mai usor in viata. Domnisoara si-a analizat sansele de a ajunge o femeie cu bani si, pentru ca inteligenta n-o prea ajuta, a recurs la metode mai putin ortodoxe prin care sa-si poata permite genti de firma: videochatul.

In imagini, Iulia apare alaturi de alte doua prietene, insa nu stim care dintre cele 3 a fost cu ideea. Cert e ca ploiesteanca are un profil de profesionista pe site-urile pentru adulti, de unde am primit si noi capturile.

Noi nu putem decat sa speram ca elevele care se pregatesc acum de BAC nu vor lua exemplul Iuliei. Exista multe alte metode prin care o femeie poate ajunge independenta si cu adevarat iubita. Sa nu mai vorbim despre respect :)

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office