SCANDAL cu POLITIE si oameni in strada, la inaugurarea terasei Eden Garden din Ploiesti. Incredibil ce s-a intamplat!

Publicat in Gossip Ploiesti 16 Iunie 2017 Actualizat: 17 Iunie 2017 8568 ori
Google+ WhatsApp
SCANDAL cu POLITIE si oameni in strada, la inaugurarea terasei Eden Garden din Ploiesti. Incredibil ce s-a intamplat!

Scandal de amploare, la aceasta ora, in fata terasei Eden Garden, situata pe strada Stefan cel Mare, din Ploiesti.

Echipaje de Politie au fost solicitate de catre locuitorii din zona sa intervina pentru a-i sanctiona pe proprietarii terasei, motivul fiind muzica infernala si haosul creat de tinerii veniti la inaugurare. Potrivit martorilor, petrecerea de pomina s-a tinut in aer liber, iar muzica era data la maxim, cu toate ca amplasarea localului nu permite astfel de evenimente.

De fapt, proprietatea pe care s-a amenajat aceasta terasa are regim de casa de locuit, nicidecum de cladire cu destinatie de petrecere. De altfel, in fotografii se poate observa faptul ca de jur imprejurul gradinii sunt numai locuinte private, in care stau preponderent persoane varstnice, constructiile din zona fiind foarte vechi.

Pana la sosirea echipajelor, un grup de tineri pusi pe distractie si aflati sub influenta alcoolului s-a incaierat cu vecinii din zona, acestia din urma solicitandu-le sa reduca zgomotul, ora fiind extrem de tarzie pentru concerte in aer liber. Mai mult, langa terasa Eden, se pare ca ar fi cladiri foarte vechi, care sunt afectate de zgomotele puternice: "Aici ne tremura peretii caselor cand trece un tramvai. De la bass-ul puternic se zgaltaie geamurile, casele de pe strada asta sunt foarte vechi si pline de fisuri. Nu e de glumit, situatia e cat se poate de serioasa. Mai e si un ecou foarte puternic din cauza blocurilor mari de vis-a-vis si a faptului ca strada este ingusta. E inadmisibil ce se intampla, nimeni n-a mai avut nesimtirea sa faca asa ceva! Au mai fost terase in acest loc, dar era liniste, totul se intampla inauntru si fara DJ si petreceri de neam prost", ne-a spus unul dintre vecinii localului.

Tinerii care venisera hotarati sa petreaca pana dimineata si care s-au luat la cearta cu locuitorii au fost dusi la sectie, sub acuzarea de tulburare a linistii publice.

Eden Garden a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca inaugurarea va avea loc astazi, cu amanare de o saptamana din cauza vremii neprielnice. Asadar, petrecerea, pe care patronii intentionau sa o tina toata noaptea si la care au fost invitati DJ, a fost premeditata, fara a se tine cont de limitele legale si morale in privinta nivelului de galagie.

Ph-online.ro va solicita autoritatilor locale autorizatiile de functionare a localului Eden pe o proprietate inconjurata de case de locuit, dar si informatii cu privire la restrictiile fonice din zona respectiva.

Image may contain: 1 person, text

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office