Topul celor mai frumoase eleve de-a 12-a din Ploiesti. Episodul 1: Melania Constantin (LMV)

Publicat in Gossip Ploiesti 22 Mai 2017 Actualizat: 26 Mai 2017 5609 ori
Google+ WhatsApp
Topul celor mai frumoase eleve de-a 12-a din Ploiesti. Episodul 1: Melania Constantin (LMV)
Topul celor mai frumoase eleve de-a 12-a din Ploiesti. Episodul 1: Melania Constantin (LMV)

Dupa ce le-am vazut pe fete imbracate in cele mai reusite tinute la balul de absolvire a liceului, Gossip va incerca sa realizeze un top al celor mai frumoase eleve de clasa a 12-a din cele doua mari colegii ploiestene, Caragiale si LMV.

In episodul de astazi, Melania Constantin deschide topul celor mai frumoase eleve din Ploiesti.

Melania invata in Colegiul National "Mihai Viteazul" Ploiesti, clasa 12 N2 si, spre surprinderea multora, tanara nu are niciun iubit. Potrivit surselor noastre, Melania a preferat sa se concentreze pe examenul de Bacalaureat, motiv pentru care o felicitam din toata inima si ii dorim mult succes! E drept, tanara a avut si experiente mai putin placute in plan sentimental, aceasta fiind si una dintre cauzele deciziei de a ramane, pentru moment, singura.

In timpul liber, Melania iese cu prietenele, insa doar una ii este cu adevarat aproape. Este vorba despre Lori, o tanara in varsta de aproximativ 25 de ani, care poate fi considerata si un "sprijin" moral pentru eleva de clasa a 12-a. Lori ii imprunuta Melaniei din experienta personala acumulata in materie de relatii si dezamagiri, ajutand-o sa evite iubirile "toxice" si pe interes.

Pana acum, Melania a demonstrat ca este o tanara cu picioarele pe pamant dar si foarte frumoasa si cu pretentii de la viitorul partener. Asa incat, baieti, n-o subestimati!

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office