CEA MAI MARE şampanie adusă vreodată în România se va bea joi noapte, in club Nuba! Vezi cat costa si cine e bogatasul care a comandat-o

Publicat in Gossip Ploiesti 03 Mai 2017 Actualizat: 03 Mai 2017 6093 ori
Google+ WhatsApp
CEA MAI MARE şampanie adusă vreodată în România se va bea joi noapte, in club Nuba! Vezi cat costa si cine e bogatasul care a comandat-o
CEA MAI MARE şampanie adusă vreodată în România se va bea joi noapte, in club Nuba! Vezi cat costa si cine e bogatasul care a comandat-o

ŞOC ŞI GROAZĂ ÎN NIGHT-LIFE-UL ROMÂNIEI, DUPĂ CE ÎN WEEKENDUL DE POMINĂ DE LA LOFT, MULTIMILIONARUL INDIAN KUMAR LADDHA A COMANDAT O ŞAMPANIE-"ELEFANT", UN ARMAND DE BRIGNAC MATHUSALEM DE 6 LITRI.

 

STICLA A COSTAT 60000 DE LEI (PUŢIN SUB 13500 DE EURO), IAR O ASEMENEA ”FENTĂ” NU PUTEA TRECE CU VEDEREA PRINTRE CONNAISSEURI. AŞA CĂ, ENERVAT LA CULME, UN MARE INVESTITOR STRATEGIC A PLĂNUIT… ”RĂZBUNAREA”! CEVA CE NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA… VA LOVI FULGERĂTOR JOI NOAPTEA, IN CLUB NUBA!

Joi seară, la Bucureşti, se dă startul sezonului 2017 la ”Nuba” de vară, din Herăstrău, iar momentul va fi stropit cu valuri, valuri de şampanie din cea mai fină. Şi chiar au (la propriu) de unde să curgă valurile întrucât un investitor strategic va deschide cu această ocazie şi… cea mai mare şampanie care a fost vreodată comandată în România! El a comandat de ceva timp la NUBA "Dinozaurul", care potrivit surselor noastre a ajuns ieri în România cu un transport păzit şi asigurat! E o ”şampanie-dinozaur”, mai mare decât cea a lui Kumar (aceea avea 6 L, aceasta are 9L), dar pe care investitorul despre care va povestim a plătit muuuult mai mult. Sticla, un Armand de Brignac Rose care va fi desfăcut joi noapte la ”NUBA” din Herăstrău, are un preţ de te ia ameţeala (şi nu de la alcool): 45.000 €! Da, cât un apartament! Va fi o seară memorabilă.

Asemenea şampanii se livrează extraordinar de greu (cu atât mai greu în România, unde va avea loc o premieră), iar rezervarea uneia se face şi cu câteva luni înainte. De altfel, producătorul îşi selectează minuţios clienţii şi nu onorează comenzile decât după ce analizează ”dosarul” fiecăruia în parte. La deschiderea de joi noapte vor cânta şi Delia, Carla’s Dream şi The Motans, care vor susţine concerte LIVE toată noaptea. De altfel, Delia va lansa o melodie personalizată pentru NUBA, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă va ţine la curent în timp real!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office