Profesorul din Jean Monnet care are aventuri cu eleve loveste din nou! In ce HAL poate sa vorbeasca, pe Facebook!

Publicat in Gossip Ploiesti 10 Ianuarie 2017 6638 ori
Google+ WhatsApp
Profesorul din Jean Monnet care are aventuri cu eleve loveste din nou! In ce HAL poate sa vorbeasca, pe Facebook!

Mai tineti minte cazul profesorului de fizica de la "Jean Monnet" care a ajuns vedeta in Ploiesti dupa ce s-a aflat ca are o relatie cu una dintre eleve? Ei bine, acest cadru didactic revine in atentia publica, de data asta mai agresiv ca niciodata!

 

Pe una dintre paginile de Facebook despre care am scris ca sunt clone ale paginii Gossip Ploiesti, profesorul Radu Robertino (numele folosit pe reteaua de socializarre) foloseste un limbaj suburban la adresa administratorului acelei pagini, nedemn de statutul pe care il are.

Nu spunem ca cei care detin pagina respectiva nu merita trasi la raspundere pentru materialele publicate (dezvaluirea identitatii minorelor, fotografii interzise cu minore, etc), insa exista o limita intre a trage la raspundere si a adresa injurii ca pe stadion.

Iata in ce hal poate sa vorbeasca un cadru didactic, despre care se presupune ca ar trebui sa fie un model pentru elevii sai.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office