Elev din Cuza, BĂTUT într-o excursie de iubitul unei colege: "A ajuns la spital cu arcada spartă, mandibula şi umărul dislocat"

Publicat in Gossip Ploiesti 20 Noiembrie 2016 Actualizat: 20 Noiembrie 2016 10299 ori
Google+ WhatsApp
Elev din Cuza, BĂTUT într-o excursie de iubitul unei colege: "A ajuns la spital cu arcada spartă, mandibula şi umărul dislocat"
Elev din Cuza, BĂTUT într-o excursie de iubitul unei colege: "A ajuns la spital cu arcada spartă, mandibula şi umărul dislocat"

Un incident deosebit de grav ne-a fost relatat de un elev al Colegiului "Alexandru Ioan Cuza" din Ploieşti. Se pare că, într-o excursie organizată de curând, un elev de clasa a 11-a a fost bătut măr de iubitul mai mare al unei colege. Acesta a ajuns de urgenţă la spital cu multiple traumatisme şi a avut nevoie de 30 de zile de spitalizare, potrivit sursei noastre.

Elevul care a încasat bătaia se numeşte Ştefan Dumitran şi este preşedintele Consiliului Elevilor din Colegiul A.I. Cuza. El a ajuns la spital cu arcada spartă, mandibula şi umărul dislocat şi un dinte lipsă. Conflictul a pornit de la un alt elev de clasa a 11-a, gelos fiindcă iubita lui era prea "prietenoasă" cu Dumitran. În scandal a intervenit imediat şi iubitul de 28 de ani al altei eleve, iar cei doi l-au bătut pe Ştefan Dumitran până l-au băgat în spital.

În continuare, unul dintre martori relatează întreaga poveste:

"In aceasta saptamana de duminica pana marti a avut loc o excursie cu elevii clasei a 11-a a Colegiului A.I. Cuza . Fetele din acea clasa si-au adus bineinteles iubitii, unul dintre ei avand 28 de ani. In ultima seara , cel de 28 de ani si un baiat de clasa a 11-a au batut un alt baiat pe nume Dumitran, scanteia conflictului fiind o fata. În urma conflictului, Dumitran a ajuns la spital cu arcada sparta, mandibula si umarul dislocat si un dinte scos. Acesta primeste 30 de zile de spitalizare.

Iubita lui Alex il place pe Dumitran si i-a acordat mult mai multa atentie lui. Alex s-a imabatat de "suparare". Cel de 28 de ani voia sa il bata pe Dumitran deoarece acesta a injurat-o pe iubita lui. Cel de 28 de ani a profitat de situatie, l-a intaratat si mai tare pe Alex, şi Dumitran a fost luat la bataie de cei 2, iar in camera mai era iubita celui de 28 de ani care radea si o alta colega pe nume Olga Procopie care a inghetat de frica si nu a fost lasata sa iasa din camera . Conflictul s-a incheiat cand cel mai bun prieten a lui Dumitran si-a dat seama ca ceva nu e in regula si s-a dus cu profesoara in acea camera. Dupa excursie cand a trebuit sa dea declaratii, Olga a fost amenintata de tiganul de 28 de ani spunand " daca spuneti ceva o sa va doriti sa nu va fi nascut ".

El este Ştefan Dumitran, cel care a fost bătut:

El este Vasile George, bătăuşul de 28 de ani

El este Alex, al doilea bătăuş, elev al Colegiului Alexandru Ioan Cuza

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office