O ploieşteancă participă la show-ul Supravieţuitorul de la PRO TV

Publicat in Gossip Ploiesti 12 Septembrie 2016 Actualizat: 12 Septembrie 2016 6808 ori
Google+ WhatsApp
O ploieşteancă participă la show-ul Supravieţuitorul de la PRO TV
O ploieşteancă participă la show-ul Supravieţuitorul de la PRO TV

Alexandra Matei, fiica artistei ploieştene Nico, participă la show-ul mult aşteptat "Supravieţuitorul", difuzat de Pro TV.

 

Andra va face parte alături de alţi concurenţi dintr-un trib şi se va lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro pe o insulă complet ruptă de orice civilizaţie.

Fiica lui Nico a stat până acum departe de lumina reflectoarelor. Alexandra a absolvit Facultatea de Drept şi a susţinut întotdeauna că nu a moştenit talentul artistic al mamei sale. Ultima apariţie a ploieştencei a fost alături de mama şi mătuşa sa în emisiunea "Next Star" de la Antena 1.

De astăzi, de la orele 20.30, PRO TV difuzează reality-show „Supravieţuitorul”, un concurs de supravieţuire urmărit cu sufletul la gură de tot mapamondul.

Cei 18 concurenţi sunt de diferite vârste, din oraşe diferite şi cu diverse personalităţi. Toţi însă au determinarea de a merge cât mai departe în show şi de a câştiga titlul de „unicul supravieţuitor”, dar şi tentantul premiu de 100.000 de euro.

Încă din prima zi în care ajung pe  insulă, cei 18 concurenţi sunt împărţiţi în două triburi, care locuiesc pe insule diferite, la mare distanţă una de cealaltă, şi complet rupte de orice urmă de civilizaţie. O dată la câteva zile, cele două triburi primesc un mesaj, prin care sunt anunţate ce probă urmează.

Câştigarea probei de imunitate îi asigură unui trib câteva zile în plus pe insulă, cu acelaşi număr de concurenţi.

Tribul care pierde proba de imunitate ajunge la „Consiliul tribal”. Aici, Dragoş Bucurenci, prezentatorul reality show-ului, poartă o discuţie deschisă cu fiecare dintre concurenţi, despre probele, neînţelegerile, prieteniile, alianţele, activităţile şi discuţiile din trib.

După ce răspund întrebărilor lui Dragoş, concurenţii trebuie să voteze o persoană din trib pe care vor să o elimine. Votul e individual şi secret şi fiecare poate înclina balanţa către un concurent sau altul.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.