Un profesor de la UPG Ploieşti, favorit pentru coperta Men’s Health. Uite cât de sexy e!!

Publicat in Gossip Ploiesti 22 Noiembrie 2015 8189 ori
Google+ WhatsApp
Un profesor de la UPG Ploieşti, favorit pentru coperta Men’s Health. Uite cât de sexy e!!
Un profesor de la UPG Ploieşti, favorit pentru coperta Men’s Health. Uite cât de sexy e!!

Un lector de la Catedra de Utilaj Petrolier și Petrochimic de la UPG Ploiești a pus pariu cu studentii sai ca va ajunge pe coperta Men’s Health. Zis si facut, profesorul s-a inscris de indata la concurs.

Costin Ilinca in varsta de 45 de ani s-a ambiționat să fie model pentru studenții săi și să le demonstreze că vârsta nu constituie un impediment pentru a fi în formă.

costin ilinca.jpg

Cadru didactic universitar, autor a șase cărţi și a peste 80 de articole în domeniul știinţelor inginerești, doctor în inginerie, practicant al exerciţiilor fizice de peste 15 ani, Costin își îndrumă studenţii și colegii din universitate către un mod de viaţă sănătos.

Trebuie să ai continuitate, încredere și să nu faci din sport un scop, ci un mod de viaţă. Nu trebuie să activezi în domeniul fitnessului ca să poţi aspira spre un Cover Model.“, spune lectorul universitar, potrivit max-media.

Costin Ilinca a și detaliat cum a lucrat:  o singură grupă musculară pe zi, timp de 45 de minute, cu pauză duminica.

prof.jpg

prof4.jpg

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.