Elevele au uitat de DECENȚĂ. Ce poze postează pe internet o adolescentă din Liceul Ion Luca Caragiale FOTO

Publicat in Gossip Ploiesti 11 Noiembrie 2015 Actualizat: 11 Noiembrie 2015 17182 ori
Google+ WhatsApp
Elevele au uitat de DECENȚĂ. Ce poze postează pe internet o adolescentă din Liceul Ion Luca Caragiale FOTO

Are doar 18 ani, însă preocupările sale sunt cu mult peste preocupările pe care ar trebui să le aibă o elevă care, pe deasupra, învață și la unul dintre cele mai prestigioase licee din Ploiești, Colegiul Național Ion Luca Caragiale.

 

O sursă din anturajul M.S. ne-a furnizat câteva fotografii pe care eleva obișnuiește să le posteze pe contul său de Instagram.

Este vorba de imagini cu femei dezbrăcate, în poziții indecente. Nu știm cu certitudine dacă ea se află în imagini. Judecând după condiția fizică, am putea crede că este ea, însă este posibil ca M. să fi căutat intenționat poze cu femei plinuțe pentru a induce în eroare, întrucât nici ea nu se află într-o formă fizică de invidiat.

 

grasa.png

 

Din păcate, din ce în ce mai multe adolecente se maturizează mult prea repede și o iau pe căi greșite. Uită de principii, neglijează școala și au preocupări neadecvate pentru vârsta lor. Spre exemplu, pe lângă pozele cu tentă sexuală, la doar 18 ani, M. își fotografiază adesea paharele cu alcool și țigări. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.