Cluburile din Ploieşti care ar trebui ÎNCHISE. În caz de incendiu sau cutremur nu ai nici o şansă

Publicat in Gossip Ploiesti 03 Noiembrie 2015 Actualizat: 03 Noiembrie 2015 7502 ori
Google+ WhatsApp
Cluburile din Ploieşti care ar trebui ÎNCHISE. În caz de incendiu sau cutremur nu ai nici o şansă
Cluburile din Ploieşti care ar trebui ÎNCHISE. În caz de incendiu sau cutremur nu ai nici o şansă

Trei cluburi din Prahova au fost sancţionate cu amendă de 5.000 de lei după ce Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a descoperit că nu au autorizaţie pentru stingerea incendiilor. Reprezentantul ISU a declarat că acestea funcţionează în continuare, fiind monitorizate permanent.

Nu ştim dacă pe lista cluburilor sancţionate se află şi pivniţa de la Casa Sindicatelor, numită Retro, însă publicaţia noastră solicită pe această cale Prefecturii Prahova să verifice autorizaţiile acestui club care reprezintă un pericol real pentru tinerii ploieşteni care petrec acolo în fiecare weekend.

Pentru necunoscători, Retro este un club aflat la subsolul Casei Sindicatelor in care singura cale de acces o reprezinta nişte scări foate înguste pe care nu încap mai mult de 2 persoane.

În cazul unui incendiu sau cutremur, oamenii aflaţi în beciul Retro nu au nici o şansă de supravieţuire.

Într-o situaţie similară se află şi clubul Koshin din Ploieşti, tot cu o singură cale de acces. Mai mult, localul are două etaje, fapt ce ar face mult mai dificilă evacuarea în cazul unei tragedii. Discoteca din zona de nord a oraşului este plină în fiecare weekend de liceeni care nu conştientizează pericolul în care se află.

koshin.png

Probabil după tragedia petrecută în clubul Colectiv din Capitală, tinerii vor înţelege la ce pericol se expun alegând să se distreze în locuri precum Retro sau Koshin.

În altă ordine de idei, patronii celor două cluburi ar trebui să urmeze exemplul celor din Bucureşti, Cluj sau Braşov şi să-şi închidă locaţiile care pun în pericol vieţile a sute de adolescenţi.

Cele două cluburi au fost implicate într-un scandal la începutul anului după ce au primit mai multe controale din partea ANAF.

CITEŞTE ŞI Club KOSHIN Ploiesti, locatia "de lux" cu toalete "de rahat". Vezi aici cum te poti umple de boli

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.