TOPUL celor mai FRUMOASE eleve din Colegiul Economic "Virgil Madgearu" GALERIE FOTO

Publicat in Gossip Ploiesti 26 Octombrie 2015 Actualizat: 26 Octombrie 2015 9985 ori
Google+ WhatsApp
TOPUL celor mai FRUMOASE eleve din Colegiul Economic "Virgil Madgearu" GALERIE FOTO
TOPUL celor mai FRUMOASE eleve din Colegiul Economic "Virgil Madgearu" GALERIE FOTO

GOSSIP PLOIESTI a alcătuit şi ultimul top al celor mai frumoase liceene din Ploieşti. Astăzi vă prezentăm cele mai simpatice eleve din Colegiul Economic Virgil Madgearu.

 

Luissa Marina sau Dudu, aşa cum se recomandă pe Facebook, este una dintre cele mai frumoase eleve din Colegiul Economic Virgil Madgearu. Părul şaten şi ochii căprui sunt combinaţia perfectă în cazul ei. Mai mult, Luissa are o formă fizică de invidiat.

Ea este zodia rac, ceea ce înseamnă că este o fire sensibilă şi prietenoasă. Nu este implicată într-o relaţie.

 

luissa.jpg

 

Altă elevă ce intră în topul de astăzi este Claudia Radu, o tânără frumoasă şi carismatică. Colegii au numai cuvinte de laudă despre ea, în special băieţii. Clauu nu este implicată momentan într-o relaţie.

 

claudia radu.jpg

 

Teodora Cristina este altă elevă din Colegiul Economic care ne-a atras atenţia. Cu chipul său angelic, Teodora poate fura multe inimi. Ea practică karate de performanţă şi are deja centura maro. Băieţii ar trebui să se gandeasca de doua ori inainte sa o supere.

 

teodora cristina.jpg

 

Amalia Csd este o blondă cu ochii albaştri, combinaţie destul de rară şi extrem de răvăşitoare. Amalia are o frumuseţe naturală care nu poate trece neobservată. 

 

Amalia CSD.jpg

 

Închidem topul cu Delia Valentina. Ea face parte din ansamblul folcloric Kymata, asadar pe langa frumoasa, Delia este si talentata.

 

Delia Valentina.jpg

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.