Cum se plimbă un țăran din Liceul Economic prin supermarket! FOTO

Publicat in Gossip Ploiesti 30 Septembrie 2015 Actualizat: 30 Septembrie 2015 5689 ori
Google+ WhatsApp
Cum se plimbă un țăran din Liceul Economic prin supermarket! FOTO
Cum se plimbă un țăran din Liceul Economic prin supermarket! FOTO

Pentru Dinu Adrian, coșurile supermarketurilor nu sunt pentru produse, ci pentru fundul lui obosit de prea multă "invatatura". Fugit, cel mai probabil, de la ore, elevul Dinu a mers intr-un magazin pentru a-si cumpara bautura! 

 

Pentru ca in satul din care provine nu exista supermarketuri cu cosuri pentru alimente, specimenul primitiv a considerat ca "masinaria cu patru roti" a fost inventata pentru a se plimba el printre rafturi cu produsele in mana.

Asa ca si-a luat un adjuvant pentru a impinge carutul si a pornit in aventura vietii sale. Mandru nevoie mare de fapta sa, Dinu a postat pe Facebook si o fotografie cu ipostaza penibila.

Judecand dupa comentariile prietenilor, tragem concluzia ca Dinu Adrian este un mare fan al alcoolului. Probabil tot alcoolul i-a intunecat judecata de l-a facut sa se urce cu picioarele in carutul de cumparaturi, unde oamenii educati pun alimentele.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.