"Doamna și vagabontul". Cel mai nou CUPLU din Ploiești

Publicat in Gossip Ploiesti 21 Iunie 2015 Actualizat: 21 Iunie 2015 9117 ori
Google+ WhatsApp
"Doamna și vagabontul". Cel mai nou CUPLU din Ploiești
"Doamna și vagabontul". Cel mai nou CUPLU din Ploiești

O nouă poveste de dragoste s-a înfiripat în Ploiești. Potrivit informațiilor primite de Gossip Ploiești, love story-ul are toate șansele să nu aibă un happy end pentru că protagoniștii sunt antagoniști. Ștefan este un bad boy, principala sa calitate fiind infidelitatea, iar I. este o adolescentă cuminte și visătoare.

 

 

"Am inteles si eu de ce a fost atras Ștefanel, Are bruneta un corp bine lucrat la sala, talie si un fund de brazilianca, rasa pe o parte, dar totusi o privire inocenta. Curiozitatea e cum o arde bruneta de doar 16 ani cu un băiat nu chiar cuminte. Ștefan fiind cunoscut in tot Ploieștiul ca un consumator de ierburi magice si nu foarte fidel. Surprinzător este si faptul ca au fost văzuți printre blocurile din Nord întâlnindu-se cu diferite persoane in locuri cat mai retrase.

Oare ce ascunde frumoasa bruneta sub înfățișarea perfecta si sub privirea cuceritoare?! O fii ispitit-o Ștefan la lucruri murdare?! Sau i s-o fi bagat sub rochița mulată?! Cu toate astea bruneta a reușit sa treacă neobservata neaflanduse lucruri despre viata ei. Pare prea perfecta..si din surse sigure a fost văzuta de mai multe ori ieșind din blocul in care locuiește Ștefan. Micuța e pusă pe fapte mărețe cu un adevarat bad boy", a povestit un apropiat al cuplului pentru Gossip Ploiesti.

 

IMG_3660.JPG

 

stef.jpg

ioana.jpg

ioana1.JPG

 

 

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.