Unde ne distrăm vara asta!? Ce se întâmplă cu clubul SKY și petrecerile de la piscină

Publicat in Gossip Ploiesti 13 Mai 2015 Actualizat: 13 Mai 2015 4501 ori
Google+ WhatsApp
Unde ne distrăm vara asta!? Ce se întâmplă cu clubul SKY și petrecerile de la piscină
Unde ne distrăm vara asta!? Ce se întâmplă cu clubul SKY și petrecerile de la piscină

Din păcate pentru petrecăreții din Ploiești, clubul Sky din Păulești nu va mai organiza petreceri la piscină așa cum obișnuia în verile trecute. Pentru a nu deranja clienții cazați la hotelul construit lângă piscină, reprezentanții clubului au decis să deschidă piscina doar pe timp de zi.

 

O decizie care va nemulțumi cu siguranță ploieștenii. Mai mult, ei vor să scumpească accesul la piscină, cel mai probabil pentru a recupera din profitul pe care-l obțineau cu serile de club.

Soarta clubului din interior nu a fost hotărâtă încă. Unele surse spun că acesta va fi închis, altele spun că va fi micșorat și redeschis. Cert este că ultimele petreceri organizate în clubul Sky nu au fost cele mai reușite, ploieștenii orientându-se spre alte cluburi precum Zappa din Afi Palace Ploiești sau Koshin, situat în nordul orașului.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.