Coniac Freedy de la Ploieşti s-a ÎNDRĂGOSTIT. Nu-ţi vine să crezi unde a fost surprins!

Publicat in Gossip Ploiesti 08 Martie 2015 Actualizat: 08 Martie 2015 8431 ori
Google+ WhatsApp
Coniac Freedy de la Ploieşti s-a ÎNDRĂGOSTIT. Nu-ţi vine să crezi unde a fost surprins!
Coniac Freedy de la Ploieşti s-a ÎNDRĂGOSTIT. Nu-ţi vine să crezi unde a fost surprins!

Coniac Freedy s-a îndrăgostit! Ploieşteanul cu imagine dură care conduce un BMW X6 a fost surprins în centrul oraşului Ploieşti cumpărând flori pentru o domnişoară misterioasă.

 

Deşi are o situaţie financiară bună, conduce o super maşină şi, potrivit surselor noastre, este un tânăr sufletist şi carismatic, Freedy nu-şi găseşte sufletul pereche. Pentru a scăpa de burlăcie, ploieşteanul a mers chiar şi la mormântul lui Arsenie Boca pentru a se ruga. Mai mult, el a înţeles cât de important este aspectul fizic pentru fetele din ziua de azi şi merge şi la sala de forţă pentru a trage de fiare.

cinaix2.jpg

Se pare că, dorinţa este pe cale de a i se îndeplini. Freddy s-a îndrăgostit în sfârşit! Astăzi a fost surprins în centrul oraşului cumpărând flori, cel mai probabil, pentru o domnişoară pe care speră să o cucerească.

c1.jpg

c.jpg

Coniac Freedy este cunoscut de cititorii Ph-online.ro ca fiind unul dintre şoferii indisciplinaţi care-şi parchează maşina aiurea prin oraş. Şi de data aceasta, Freedy al nostru a lăsat maşina într-un loc interzis, însă îl iertăm întrucât a făcut-o pentru un gest nobil, acela de a-şi surprinde cucerirea cu un buchet deosebit de flori cu ocazie zilei de 8 martie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.