Ultima despărţire din Ploieşti. Ce le face Ramy Alh fetelor de fug de el

Publicat in Gossip Ploiesti 28 Februarie 2015 Actualizat: 28 Februarie 2015 12172 ori
Google+ WhatsApp
Ultima despărţire din Ploieşti. Ce le face Ramy Alh fetelor de fug de el
Ultima despărţire din Ploieşti. Ce le face Ramy Alh fetelor de fug de el

Ramy Alh este un tânăr din Ploieşti, născut în Emiratele Arabe, care nu cunoaşte noţiunea de gentelman. Potrivit surselor noastre, ultimele sale două relaţii au luat sfârşit din cauza comportamentului său mitocănesc.

 

Arabul locuieşte la marginea oraşului, în cartierul Mihai Bravu, acolo unde apa nu ajunge de multe ori până la etaj, însă pe pagina sa de Facebook se recomandă ca fiind traficant de droguri în Columbia.

ramy6.jpg


Acest "Don Juan" a fost într-o relaţie cu ploieşteanca Ioana Andrei, însă, potrivit surselor noastre, fata era jignită constant de bădăranul cu mustăcioară. Din cauza înjurăturilor aplicate zilnic, Ioana i-a dat papucii şmecheraşului de la marginea oraşului.

După Ioana, arabul din Mihai Bravu şi-a găsit iubirea în braţele unei domnişoare pe nume Mika Mc, cunoscută în Ploieşti datorită relaţiilor cu fostul fotbalist de la Petrolul Hamza Younes şi cu baschetbalistul Levente Szijarto. Mika este o ploieşteancă sexy şi frumoasă şi ne tot întrebăm cum de s-a uitat la ţăranul cu gel, mustaţă şi ochelari fake.

ramy.jpg

Din nou, şi această relaţie a fost sortită eşecului din cauza comportamentului grosolan al individului. Îi recomandăm arabului să răsfoiască puţin Codul Bunelor Maniere pentru a reuşi să se mai implice într-o relaţie.

Mika MC

mika.jpg

 

mika8.jpg

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.