Cinci fete frumoase din Ploieşti care au ales să studieze în Bucureşti FOTO

Publicat in Gossip Ploiesti 14 Octombrie 2014 Actualizat: 09 Februarie 2015 22353 ori
Google+ WhatsApp
Cinci fete frumoase din Ploieşti care au ales să studieze în Bucureşti FOTO
Cinci fete frumoase din Ploieşti care au ales să studieze în Bucureşti FOTO

Cele mai multe tinere din Ploieşti aleg să meargă în Capitală pentru a-şi clădi o carieră de succes în domenii dintre cele mai diverse. Ph-online îţi prezintă cinci dintre cele mai frumoase şi deştepte ploieştence care studiază la facultăţi de top din Bucureşti.

 

Alexandra Theodora este una dintre ploieştencele care au decis să studieze în Bucureşti. În prezent, ea este studentă la Drept în cadrul Universităţii Nicolae Titulescu şi îşi doreşte o carieră de succes în ştiinţele juridice.

Alexandra este o tânără superbă, cu ochii albaştrii, care întoarce multe priviri în Ploieşti. Mai mult, de ceva timp ea este singură şi îşi aşteaptă prinţul.

to.jpg

Ioana Andrei este o tânără frumuşică din Ploieşti, absolventă a Colegiului National "Alexandru Ioan Cuza", în prezent studentă la SNSPA, Facultatea de Publicitate. Ioana este populară printre tinerii din oraş, frumuseţea ei neputând trece neobservată.

Potrivit surselor ph-online, ploieşteanca nu este într-o relaţie, însă este îndrăgostită de Bogdan Manea, zis Bobo, un adolescent din Ploieşti.

ioana.jpg

Bianca Stănilă nu are cum să nu-ţi atragă atenţia. Ploieşteanca arată incredibil de bine şi cu siguranţă va frânge multe inimi. Bianca este studentă la Facultatea de Litere din Bucureşti şi a absolvit Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza din Ploieşti.

Băieţii fermecaţi de frumuseţea Biancăi vor trebui să mai aştepte, întrucât ploieşteanca este într-o relaţie cu Iamandi Mihai.

Christiana Petcu completează lista celor mai frumoase ploieştence care au părăsit oraşul natal pentru a studia la Bucureşti. Cristiana este studentă la ASE şi cu siguranţă va excela în ştiinţele economice.

Potrivit informaţiilor noastre, nici Cristiana nu este implicată într-o relaţie.

petcu.jpg

Ultima, dar nu cea din urmă, Lavinia Iordache este o altă frumuseţe locală care a preferat să-şi clădească o carieră în Capitală. Tânără este studentă la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti, însă este o prezenţă nelipsită din cluburile ploieştene.

Din sursele noastre, ea a avut o relaţie de scurtă durată cu un tânăr din Ploieşti, Cătălin, cunoscut după porecla Shp.

lav.jpg

În curând, urmează şi lista celor mai frumoase ploieştence care au ales să studieze la una dintre universităţile din Braşov. Stai cu ochii pe Gossip Ploieşti!

Trimite şi tu o bârfă pe adresa redacţiei www.phonline.ro@gmail.com şi noi o vom publica!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.