O ploiesteanca, noua prezentatoare de la Antena Stars – Star Matinal

Publicat in Eveniment 03 Septembrie 2018 4780 ori
Google+ WhatsApp
O ploiesteanca, noua prezentatoare de la Antena Stars – Star Matinal
O ploiesteanca, noua prezentatoare de la Antena Stars – Star Matinal

O ploiesteanca, noua prezentatoare de la Antena Stars – Star Matinal. Adusă inițial ca asistentă,  Alexandra Cătălina Negulescu (alias Zizik) a sărit la un alt nivel.

Astfel, de luni până vineri, o puteţi vedea în fiecare dimineaţă la emisiunea „Star Matinal”, aceasta urmând să facă echipă de platou cu cântăreţul Mircea Eremia şi cu modelul Natalia Mateut.

Un nou început, alături de o echipă frumoasă, Mircea Eremia şi Natalia Mateut, la emisiunea ‘Star Matinal’ pe Antena Stars!  Sunt onorată şi nerăbdătoare să fiu alături de voi în fiecare dimineaţă, de luni până vineri.” a spus simpatica ploieșteancă pe pagina sa de facebook.

Echipa de la Star Matinal s-a schimbat după plecarea prezentatorilor Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu, nemulțumiți că încasau 500, respectiv 700 de euro/ lună.


sursa: www.zdp.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.