Unde e MILIONU'? Pe litoral!

Publicat in Eveniment 10 August 2018 478 ori
Google+ WhatsApp
Unde e MILIONU'? Pe litoral!
Unde e MILIONU'? Pe litoral!

Cateva zeci de manifestanti se afla la aceasta ora (16) in Piata Victoriei. De precizat, ca mintingul are ca ora de "adunare" ora 17, iar prezenta pana acum este... ingrijorator de mica.

Dupa ce a fost anuntat cu surle si trambite, asumat din toate partile pentru ca, mai apoi, sa devina cel mai neasumat protest al tuturor timpurilor, "Diaspora vine acasa!" pare sa nu adune mai mult de cateva mii de participanti, iar asta, dintr-un motiv simplu:

Cei care au propagat ideea ca in luna august, romanii din Diaspora vor veni la protest s-au bazat pe faptul ca acesti romani se vor afla in tara, in concedii, luna august fiind luna concediilor in tarile Occidentale. Au avut dreptate doar pe jumatate, Diaspora a venit acasa, dar e pe litoral. Acolo sa-i numere cineva.

Imagini pentru aglomeratie litoral

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office