Politia Locala, nu va suparati, intelegem ca dormiti in post, dar v-ati pus si castile pe urechi?!

Publicat in Eveniment 09 August 2018 532 ori
Google+ WhatsApp
Politia Locala, nu va suparati, intelegem ca dormiti in post, dar v-ati pus si castile pe urechi?!
Politia Locala, nu va suparati, intelegem ca dormiti in post, dar v-ati pus si castile pe urechi?!

Politia Locala ori a obosit si doarme-tun in post, ori e cel mai mare fan al curselor de pe Bulevard. Sincer, n-ar fi exclus ca domnii politisti sa stea pe banca si sa admire caii putere care isi fac de cap noapte de noapte, pe Bd. Castanilor.

Un cititor ne-a semnalat, pentru a 3-a oara, la redactie, faptul ca locuitorii strazilor Hasdeu si Eminescu au voie sa adoarma abia dupa ora 2 noaptea, cand se incheie distractia pasionatilor de raliu.

"Nu stiu ce sa mai fac. Au revenit cursele de masini si motociclete, de data asta cu claxoane de start. Noapte de noapte, pe la 12, 1 sau 2 noaptea e adunarea. Se lasa cu "linute" si cand pornesc claxoneaza de scoala si mortii. E ireal ca totul are loc sub nasul Politiei Locale, cu sediu chiar pe Bulevard, la cativa metri de "linia de start" de la London. Domnii politisti ori dorm cu castile pe urechi, ori le place ce se intampla si asista fericiti la raliu. Eu, asa o bataie de joc, n-am mai intalnit nicaieri.", este mesajul ploiesteanului, trimis la redactie.

Solicitam, inca o data, Politiei Locale Ploiesti, sa ia masuri urgente pentru stoparea acestui fenomen, mai ales ca nu doar Bulevardul Castanilor e invadat noaptea de vitezomani, ci si alte artere din oras, precum Soseaua Vestului si Soseaua Nordului, Marasesti, Cantacuzino etc.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office