La Înmatriculări şi Permise Prahova se lucreaza si de Sf. Maria. Vezi programul de lucru de săptămâna viitoare!

Publicat in Eveniment 09 August 2018 264 ori
Google+ WhatsApp
La Înmatriculări şi Permise Prahova se lucreaza si de Sf. Maria. Vezi programul de lucru de săptămâna viitoare!
La Înmatriculări şi Permise Prahova se lucreaza si de Sf. Maria. Vezi programul de lucru de săptămâna viitoare!

Nu toţi bugetarii vor beneficia de minivacanţă la finalul săptămânii viitoare. În Prahova, pentru a face faţă numărului mare de cereri, funcţionarii de la serviciile care se ocupă de eliberarea paşapoartelor şi de înmatriculări auto şi eliberarea permiselor de şoferi vor fi la datorie şi în zilele de 16 şi 17 august, a anunţat Prefectura.

"Instituția Prefectului Județul Prahova anunță faptul că cele două servicii subordonate, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, vor avea program normal cu publicul în zilele de 16 și 17 august 2018. Această măsură a fost luată ca urmare a numărului foarte mare de solicitări din partea cetățenilor din lunile iulie-august și a faptului că există programările online pentru această perioadă", se arată în comunicatul transmis marţi de Prefectura Prahova.

"Vă reamintim că Serviciul Pașapoarte are program de lucru prelungit cu două ore în fiecare zi, respectiv de luni până vineri de la 8.30 la 18.30. De luni până vineri, de la 11 la 12, șeful serviciului are program de audiențe. Menționăm că taxa pentru eliberarea pașaportului poate fi plătită la casieria din cadrul Prefecturii Prahova (Palatul Administrativ, Bulevardul Republicii, nr.2-4, Ploiești) joi, 16.08.2018 între 8.30-16.30 și vineri, 17.08.2018 între 8.30-14.00. Serviciul Permise și Înmatriculări are program cu publicul luni, marți miercuri și vineri de la 8.30 la 16.30, iar joi de la 8.30 la 18.30. De luni până joi inclusiv, în intervalul 15-16, șeful serviciului are program de audiențe", mai precizează Prefectura, care a amintit că ziua de 15 august 2018 este, însă, liberă, în cazul ambelor servicii.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office