Campanie a lui Victor Ciutacu prin care se produce o schimbare MAJORĂ în sistem

Publicat in Eveniment 10 Iulie 2018 294 ori
Google+ WhatsApp
Campanie a lui Victor Ciutacu prin care se produce o schimbare MAJORĂ în sistem
Campanie a lui Victor Ciutacu prin care se produce o schimbare MAJORĂ în sistem

Jurnalistul Victor Ciutacu a susținut o campanie umanitară prin care urmărea să strângă fonduri pentru Sebastian, un băiat bolnav de cancer. În urma campaniei, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, s-a autosesizat și a schimba regimul achizițiilor pentru oamenii cu boli precum cancerul.

În actuala formă, pacienții erau nevoiți să-și își caute trei clinici private, care să fie de acord cu intervenția, iar apoi statul îi ajuta cu cheltuielile. Sorina Pintea a schimbat de urgență acest sistem, ca urmare a cazului lui Sebastian.

”Prin generozitatea voastra, Sebastian s-a operat de cancer. Iar, prin gestul administrativ responsabil si curajos al unui demnitar, statul roman a realizat ca tratamentele in strainatate pentru bolile grave nu pot avea regimul legal al achizitiilor publice de odorizante si toner. Sanatate multa, copile, jos palaria, doamna ministru!”, arată Victor Ciutacu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.