SCENE INCREDIBILE in magazinul Penny din Ploiesti (Vest): Un barbat le-a aruncat in fațã vanzatoarelor carnea cumparata. Omul sustine ca fusese spalata cu detergent!

Publicat in Eveniment 25 Mai 2018 7627 ori
Google+ WhatsApp
SCENE INCREDIBILE in magazinul Penny din Ploiesti (Vest): Un barbat le-a aruncat in fațã vanzatoarelor carnea cumparata. Omul sustine ca fusese  spalata cu detergent!
SCENE INCREDIBILE in magazinul Penny din Ploiesti (Vest): Un barbat le-a aruncat in fațã vanzatoarelor carnea cumparata. Omul sustine ca fusese spalata cu detergent!

Scene incredibile, vineri, intr-o carmangerie din incinta magazinului Penny Vest din Ploiesti! Un barbat si-a facut singur dreptate dupa ce angajatele carmangeriei ii vandusera carne spalata cu detergent.

In filmare se observa cum omul revine in magazin cu punga in care se aflau mezelurile cumparate anterior si incepe sa le arunce inspre vanzatoare. Extrem de nervos, barbatul isi cere banii inapoi, nu inainte de a le trage la raspundere pentru faptul ca vand carne cu dero.

Clientul sustine ca produsele din carne erau expirate, iar vanzatoarele au preferat sa le spele cu detergent in loc sa le arunce!

Un prieten al acestuia a filmat toata scena, iar inregistrarea ar putea fi folosita inclusiv de reprezentantii Comisariatului pentru protectia consumatorului. Macelaria cu pricina se numeste Domidene si se afla in incinta magazinului Penny din zona de vest a Ploiestiului.

Atentie, limbaj licentios!

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.