Atenție mare pe Facebook: țeapă de la Sephora! Anunțul care îi lasa pe romani fara bani pe card!

Publicat in Eveniment 16 Mai 2018 906 ori
Google+ WhatsApp
Atenție mare pe Facebook: țeapă de la Sephora! Anunțul care îi lasa pe romani fara bani pe card!
Atenție mare pe Facebook: țeapă de la Sephora! Anunțul care îi lasa pe romani fara bani pe card!

Un anunț din mediul online i-a făcut pe români să le sclipească ochii. „Sephora oferă vouchere de 500€ la 1 Euro tuturor! Pentru că a împlinit 12 ani de la primul magazin deschis! Ia voucherele de aici – (1 voucher) pentru fiecare utilizator. SEPHORA.RO.FIDELITATE.TODAY”, sună titlul anunțului de pe Facebook.

În realitate este o țeapă din care unii „deștepți” pot face bani frumoși, cu numai câte un euro de la fiecare român prostit. Parcurgând pașii după ce dai „click” pe articol, la un moment dat ți se cere să plătești, cu cardul, 1 euro pentru a primi produse în valoare de 500 de euro.

S-au dat mii de „share”-uri pe rețeaua de socializare Facebook cu această ofertă de la Sephora, iar la anunțul original chiar apar mesaje prin care se confirmă că Sephora a oferit acele vouchere. În realitatea însă…

…este o țeapă! Una la care cu siguranță mulți români au participat.

Ce spun oficialii Sephora pe pagina oficială a brandului de produse cosmetice?

„Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.

Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).

Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului.

Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.