Acțiune de ecologizare in Câmpina, marca TSD Prahova

Publicat in Eveniment 16 Mai 2018 Actualizat: 16 Mai 2018 450 ori
Google+ WhatsApp
Acțiune de ecologizare in Câmpina, marca TSD Prahova
Acțiune de ecologizare in Câmpina, marca TSD Prahova

Peste 30 de tineri s-au strâns la Câmpina sub coordonarea lui Andrei Duran, la o ampla acțiune de ecologizare, marca TSD Prahova.

 

 

Tinerii, majoritatea din Câmpina, au luat cu asalt de la primele ore ale dimineții zona izvorului, denumit popular “sub fântâni”, din cartierul Slobozia.
Acțiunea a început la ora 09.30 și a luat sfârșit în jurul orei 12.00, timp în care s-au strâns peste 50 de saci cu deseuri menajere
“Aceasta problema ecologica este una de notorietate, fiind prilej de dispute aprinse în mai multe ședinte de consiliu local. Zona a mai fost o data curățată de gunoaie dar iată că doar dupa câteva luni focarul de infecție a reaparut. Acest izvor era odinioara unica sursa alternativă de apă potabilă a cartierului Slobozia. Scopul nostru astăzi este să punem umarul la eforturile făcute de administrația publică locală și totodata să tragem un semnal de alarmă care are drept scop responsabilizarea cetăţenilor cu privire la importanța protejării mediului inconjurator” ne-a declarat Andrei Duran.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office