Echipaje de politie, în campusul UPG

Publicat in Eveniment 20 Aprilie 2018 850 ori
Google+ WhatsApp
Echipaje de politie, în campusul UPG
Echipaje de politie, în campusul UPG

La data de 19 aprilie, în intervalul 10 - 12, a fost desfășurată– prevenirea traficului de persoane, şi încălcarea normelor privind cazarea în spaţiile destinate în acest sens în căminele studenţesti, precum şi pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise de către agenţi economici care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică în incinta şi în zona adiacentă unităţii de învăţământ superior.

Cu această ocazie, au fost verificați cinci agenți economici, au fost legitimate 87 de persoane și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.730 lei.

Au fost distribuite 140 pliante şi flayere pentru prevenirea furturilor din buzunare, prevenirea consumului de tutun şi droguri și a traficului de persoane (muncă la negru).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.