Campania „Cif curăță România” ajunge, in weekend, la Sinaia

Publicat in Eveniment 19 Aprilie 2018 Actualizat: 19 Aprilie 2018 322 ori
Google+ WhatsApp
Campania „Cif curăță România” ajunge, in weekend, la Sinaia
Campania „Cif curăță România” ajunge, in weekend, la Sinaia

Pentru al cincilea an consecutiv, Cif porneşte campania naţională „Cif Curăţă România!”. Sinaia, Oradea şi Drobeta-Turnu Severin vor fi orașele curăţăte şi înfrumuseţate in perioada urmatoare de către Cif şi românii care doresc să se implice pentru a reda strălucirea unor locuri semnificative pentru comunităţile locale.

Anul acesta, orice român poate decide care vor fi locurile curăţate şi poate fi câştigătorul unei excursii pentru 2 persoane, în ţara noastră. Selecția locului care va fi curățat în fiecare oraș din campanie se va realiza în baza votului românilor, pe pagina www.facebook.com/CifRomania.

Pentru a intra în competiție, unde modalitatea de plată este reprezentată doar de implicarea într-o acțiune de curățenie, cei interesaţi pot accesa pagina www.facebook.com/CifRomania sau aplicaţia de concurs. Înscrierea se face completând formularul online şi indicând motivul pentru care doresc să participe în competiţie.

La Sinaia, evenimentul va avea loc pe Esplanada si va incepe la ora 12:00, adresa este Bd. Carol, nr 33. Va fi prezent Lucian Mindruta, ambasadorul campaniei si Daniel Urda, ca reprezentant al comunitatii locale. Sunt asteptati voluntari, care vor primi cate o surpriza din partea Cif.

12 participanţi și însoțitorii lor vor deveni câştigători ai unei excursii de 3 zile într-unul dintre cele 4 oraşe din campanie: Iași, Sinaia, Oradea și Drobeta-Turnu Severin. Înscrierile se pot face până pe 21.05.2018, iar acţiunile de curăţare au loc astfel: Sinaia: 21 aprilie, Oradea: 11-13 mai, Drobeta-Turnu Severin: 1-3 iunie. 

Orasele pentru care voluntarii se mai pot inscrie si pentru care mai pot vota locurile care sa fie curatate sunt Oradea si Drobeta-Turnu Severin .

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office