Zeci de studenti vor planta, maine, arbori pe Domeniul Regal Sinaia

Publicat in Eveniment 16 Aprilie 2018 228 ori
Google+ WhatsApp
Zeci de studenti vor planta, maine, arbori pe Domeniul Regal Sinaia
Zeci de studenti vor planta, maine, arbori pe Domeniul Regal Sinaia

Marți, 17 aprilie 2018, la ora 10, pe Domeniul Regal Sinaia, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Maria, va avea loc o acțiune de plantare de arbori și arbuști realizată de studenți de la specializările Peisagistică și Horticultură din cadrul Facultății de Horticultură, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și studenți ai Facultății de Silvicultură din Brașov, însoțiți de cadre didactice de specialitate.

Accesul reprezentanților presei este permis la acțiunea de plantare de pe Domeniul Regal Sinaia. Punctul de întâlnire este Hotelul Bastion (Aleea Peleșului, Nr. 2A), la ora 10.

Acțiunea face parte din programul de restaurare și revitalizare a Parcului Castelului Peleș, realizat anual, ce cuprinde un studiu complex al Parcului istoric și al Serelor Regale de pe Domeniul Regal Sinaia.

În paralel cu acțiunea de plantare, vor fi efectuate lucrări de întreținere a spațiilor verzi, tăierea în verde a arborilor și arbuștilor, inventarierea și îngrijirea speciilor existente în serele regale încă din timpul Reginei Maria. Parcul și Serele Regale conțin numeroase specimene de arbori, arbuști și plante floricole unice în România, unele plantate în urmă cu peste 120 de ani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.