Plan diabolic! Cum a vrut sa se razbune un prahovean pe iubita sa. A fost oprit la timp

Publicat in Eveniment 14 Martie 2018 301 ori
Google+ WhatsApp
Plan diabolic! Cum a vrut sa se razbune un prahovean pe iubita sa. A fost oprit la timp
Plan diabolic! Cum a vrut sa se razbune un prahovean pe iubita sa. A fost oprit la timp

Un prahovean a ticluit un plan diabolic pentru a se răzbuna pe iubita sa. A fost oprit la timp.

Un bărbat din Băneşti nu a suportat ideea că a fost părăsit de iubita sa pentru un alt bărbat(mult mai tânăr) aşa că s-a gândit că este cazul să se răzbune. Norocul femeii a fost că acesta a fost prins luni seara, chiar înainte de a-şi duce planul la bun sfârşit.

Se pare că bărbatul ar fi plătit două persoane cu suma de 5.000 lei pentru a incendia maşinile actualului iubit al femeii. Cei doi nu au stat mult pe gânduri şi ar fi luat două recipiente cu motorină şi fitile şi au plecat spre Breaza, unde locuiește în prezent fosta iubită, cu gândul de a îndeplini misiunea pentru care au fost plătiţi.

Poliţiştii era deja pe fir şi aveau unele informaţii că se va întâmpla ceva în acest sens, după ce victima depusese o plângere la poliție în care reclamase faptul că este amenințată de fostul iubit.

Bărbatul a fost prins la timp. În acest moment Judecătoria Câmpina a decis arestarea bărbatului. Decizia nu este definitivă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office