O copilã de doar 9 ani trece prin iad, din cauza unei boli cumplite! Haideti sa o ajutam pe Alina sa traiasca!

Publicat in Eveniment 13 Martie 2018 367 ori
Google+ WhatsApp
O copilã de doar 9 ani trece prin iad, din cauza unei boli cumplite! Haideti sa o ajutam pe Alina sa traiasca!
O copilã de doar 9 ani trece prin iad, din cauza unei boli cumplite! Haideti sa o ajutam pe Alina sa traiasca!

O fetiță de nouă ani din Hunedoara are nevoie mai mult ca oricând de ajutorul semenilor săi. Alina a fost diagnosticată cu ”Neuroblastom suprarenalian drept cu metastaze hepatice și retroperitoneale și medulare” în urmă cu două săptămâni, când a ajuns la spital cu o banală sângerare nazală și dureri de burtă.

”Alina suferă de cancer în ultima fază și are nevoie de ajutorul nostru. Să facem un gest de solidaritate donând orice sume de bani în contul RO55BRDE220SV67610162200, deschis de către mama sa, Filipescu Elena Lavinia( https://www.facebook.com/elena.filipescu.756 ), pentru a contribui la însănătoșirea ei mult sperată! De asemenea este nevoie și de o asigurare ca sa poată fi operată la Viena”, este mesajul postat pe o pagină de Facebook care se ocupă cu apeluri umanitare.

Observatorul Prahovean a luat legătura cu mama fetei, Elena Filipescu, aceasta confirmând cazul.

”Totul a pornit de la o banală sângerare nazală. În trecut, ea a mai avut astfel de sângerări, dar nu le-am dat mare atenție. La două zile au început și niște dureri abdominale și așa am ajuns la spital. I s-a pus diagnosticul pe care îl știți și dumneavoastră și, în prezent, face citostatice pentru a ține tumora sub control”, ne-a declarat mama Alinei.

Femeia susține că există șanse mari de reușită a operației de extirpare a tumorei la clinica AKH din Viena, de unde așteaptă un răspuns.

”Avem speranțe la clinica din Viena. Am auzit, de asemenea, de existența formularului 112, însă, vă spun sincer, nu știu cum să-l accesez fiindcă sunt non stop cu fiica mea la spital. Orice fel de ajutor în acest sens e binevenit. Dacă nu reușit accesarea formularului, va trebui să plătim intervenția. Momentan, nu știu cât costă, însă doar ziua de spitalizare am înțeles că este 1.000 euro/zi, ori noi nu avem acești bani”, susține Elena Filipescu.

Cei care pot oferi orice fel de sprijin, de ordin birocratic sau chiar și financiar, pentru salvarea vieții Alinei o pot face contactând-o pe mama fetei, Elena Filipescu.

sursa: www.observatorulph.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office