ZIUA FEMEII 2018: Ce tradiţie trebuie respectată cu sfinţenie în data de 8 martie

Publicat in Eveniment 07 Martie 2018 1179 ori
Google+ WhatsApp
ZIUA FEMEII 2018: Ce tradiţie trebuie respectată cu sfinţenie în data de 8 martie
ZIUA FEMEII 2018: Ce tradiţie trebuie respectată cu sfinţenie în data de 8 martie
ZIUA FEMEII se sărbătoreşte la nivel internaţională pe 8 martie din 1975 când ONU a declarat această zi pentru a celebra drepturile femeii şi pacea internaţională.

ZIUA FEMEII 2018. De Ziua Femeii este bine să porți mărțișorul, căci vei avea parte de noroc întregul an. Cel puțin așa spune tradiția pentru această zi specială, Ziua Femeii. Astfel, de Ziua Femeii nu trebuie să își dai jos mărțișorul primit pe 1 Martie și nu trebuie să te certi cu mama sau cu femeia iubita în aceasta zi. Certurile își pot lăsa amprenta pe relația voastră, cu atât mai mult cu cât este o zi atât de specială.

Fiind asociată cu primăvara, ziua de 8 Martie, Ziua Femeii, este legată simbolic de flori. Mai exact, "mascota" internațională a sărbătorii este laleaua. Această floare reprezintă primăvara și gingășia, deci trebuie oferită femeilor de ziua lor.

ZIUA FEMEII 2018. Florile nu sunt singurul lucru pe care bărbații îl dăruiesc femeilor de Ziua Femeii. De la produse cosmetice până la bijuterii și dulciuri, orice cadou e binevenit atâta vreme cât femeia este în centrul atenției.

În prezent, Ziua Femeii este o ocazie pentru a sărbători reprezentantele sexului frumos, pentru a le oferi flori sau cadouri. Totuşi, în trecut, ziua de 8 martie însemna cu totul altceva: Ziua Femeii era o sărbătoare inventată de mişcarea socialistă, pentru a promova egalitatea femeilor cu bărbaţii şi nu pentru a celebra feminitatea, mamele sau iubirea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.