CJ Prahova, program amplu de ASFALTARE. Peste 70 de km de drumuri judetene vor fi asfaltati in 2018

Publicat in Eveniment 14 Februarie 2018 537 ori
Google+ WhatsApp
CJ Prahova, program amplu de ASFALTARE. Peste 70 de km de drumuri judetene vor fi asfaltati in 2018
CJ Prahova, program amplu de ASFALTARE. Peste 70 de km de drumuri judetene vor fi asfaltati in 2018

2018 ar putea propune cel mai amplu program de reabilitări de drumuri judeţene din istoria recentă în Prahova, autorităţile anunţând că doresc să asfalteze 70 de kilometri, cu posibilitatea, în funcţie de economiile realizate pe parcursul anului la alte capitole bugetare, ca totalul să crească până la 100. Conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că va include în bugetul pe 2018 fonduri pentru turnarea de covoare asfaltice, în continuarea lucrărilor efectuate în precedenţii doi ani.

Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, a anunţat că planurile vizează cel puţin 70 de kilometri de DJ-uri. Reprezentanţii Direcţiei Tehnice au propus, totuşi, un număr mai mare de tronsoane pentru reabilitare în acest an, cu posibilitatea ca diferenţa de fonduri necesară pentru cei 30 de kilometri suplimentari să fie asigurată din economiile care pot fi realizate pe parcurs la bugetul instituţiei. Un exemplu este bugetul pentru deszăpezire, unde faptul că până acum am avut o iarnă fără precipitaţii abundente le permite autorităţilor judeţene să păstreze fondurile alocate pentru acest gen de intervenţii şi să le redirecţioneze, la nevoie, când vreme va permite, pentru asfaltări.

Estimarea este că lucrările de asfaltare, fie că vor fi pe 100 sau pe 70 de kilometri sau mai puţin, vor începe în această vară.

Anul trecut, autorităţile au derulat intervenţii similare pe tronsoane de drumuri judeţene totalizând 50 de kilometri, după ce, în 2016, au reabilitat aproape 50 de kilometri într-o primă etapă şi încă aproximativ 40 în toamnă, informeaza www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office