Cine este CONTROVERSATUL SINDICALIST care a făcut INFARCT la negocierile cu Sorina Pintea, la Ministeru Sănătății

Publicat in Eveniment 12 Februarie 2018 345 ori
Google+ WhatsApp
Cine este CONTROVERSATUL SINDICALIST care a făcut INFARCT la negocierile cu Sorina Pintea, la Ministeru Sănătății
Cine este CONTROVERSATUL SINDICALIST care a făcut INFARCT la negocierile cu Sorina Pintea, la Ministeru Sănătății

Un controversat lider sindical a făcut infarct, luni după-amiaza, la sediul Ministerului Sănătății, în timpul negocierilor cu Sorina Pintea! Este vorba despre sindicalistul Valentin Crăciun, de la sindicatul Meridian, filiala Constanța.

El e cunoscut ca având afecțiuni cardiace și a mai făcut un infarct, în trecut. Primul care a intervenit și i-a făcut manevrele se resuscitare a fost chiar secretarul de stat Cristian Grasu. În 2012, magistraţii Tribunalului Constanţa s-au pronunţat în dosarul luării de mită de la Spitalul Judeţean Constanţa, în care învinuiţi au fost maistrul Valentin Crăciun şi fostul şef al Serviciului de Investigaţii Dezvolatare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Magdalena Maria Popovici Necula. Prin sentinţa dată de Tribunalul Constanţa, judecătorii i-au condamnat pe cei doi la trei de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

 

La data de 28 august 2009, în urma unui flagrant, Valentin Crăciun a fost surprins în timp ce primea suma de 5.000 de lei. La acea dată, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în urma audierilor, i-au reţinut pe cei doi suspecţi.Potrivit anchetatorilor, la data de 27 august 2009, două persoane s-au prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, unde au formulat un denunţ penal împotriva lui Valentin Crăciun şi a Magdalenei Maria Popovici Necula, prin care au solicitat efectuarea de cercetări penale sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită, întrucât primul, în calitate de maistru, şi cea de-a doua, în calitate de inginer - şef Serviciul de Investiţii Dezvoltare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pe parcursul executării unui contract de prestări servicii privind modernizarea centralei termice a spitalului, au pretins şi primit de la denunţători, în mai multe rânduri, suma de 15.000 lei. Mai mult, Magdalena Maria Popovici Necula, în primăvara anului 2009, ar fi pretins denunţătorilor şi ar fi beneficiat de lucrări de amenajare în valoare de 17.000 lei, pentru modernizarea locuinţei de serviciu, în scopul avizării devizelor de lucrări.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office